dijous, 20 de juliol de 2006

Suc de tomàquet

Degut a la jornada intensiva he variat un xic els meus hàbits alimenticis. Dino una mica més tard (gairebé a les 4) però puc dinar amb la Mireia a casa. Avui se’ns ha ocorregut encendre la tele mentre dinàvem ... entre la gran oferta televisiva (analógica) ens hem aturat a Telecinco ... en concret hem estat mirant “el tomate”.

Tremendu! Es veu que han detingut a un altre individu esquitxat per l’escàndol mafiós de Marbella. Es veu que aquest individu havia estat alcalde de Marbella, però el que és més important és que és l’actual parella d’Isabel Pantoja! Mare de Déu quin desplegament de mitjans: 2 presentadors a plató, imatges d’arxiu, declaracions d’amics de la parella, imatges del furgó policial que el va detenir, relat minut a minut de la detenció i posterior escorcoll de la casa de la “tonadillera”...

Espera, espera que n’hi ha més: dos enviats especials amb les seves respectives conexions en directe. Un fent guàrdia a la casa de la parella i un altre (de nom Javier Jorge i amb samarreta de tirants) als "jusgats" de Màlaga.

Apa vinga! Mentrestant la guerra Israel-Resta del Món que la cobreixi EFE i vas que t’hi mates.

6 comentaris :

Puji ha dit...

No miris aquestes coses, que el següent pas és la lobotomia

Oscar ha dit...

Desgraciadament això és el que té més audiència.
Podríem dir allò de "Spain is different", però resulta que a Anglaterra, un país que ens passa la mà per la cara en desenvolupament, també ténen els seus diaris sensacionalistes.
És l'opi del poble, igual que el futbol.

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

Here are some links that I believe will be interested

Anònim ha dit...

I like it! Good job. Go on.
»

Anònim ha dit...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»