dilluns, 23 d’octubre de 2006

Catalunya col•lapsada

Poso la radio de camí de casa a la feina. De manera encadenada escolto les següents noticies:

L’estat del trànsit. A les 7:55 del matí ja hi ha problemes per accedir al principal centre de treball del país des de qualsevol punt. Arribar a l’àrea metropolitana o moure’s pel seu interior en transport rodat és un suplici.

Problemes a Sants des d’ahir a les 12:30 am. Les obres del TGV han tornat a causar la caiguda d’un cable d’alta tensió a Can Tunis. Problemes a les línies C2 (Sant Vicent de Calders-Maçanet) i C10 (aeroport), a hores d’ara els autobusos alternatius comencen a ser insuficients.

Caos a l’aeroport de Girona. Els passatgers de Ryanair han d’abandonar els seus equipatges perquè la vaga dels treballadors de terra de la companyia no els permet facturar-los. Les maletes abandonades comencen a acumular-se i empleats de l’aeroport han de treballar per retirar-les i evitar encara una imatge més deplorable.

Varies oficines de Coreus treballen al llindar del col·lapse a la província de Barcelona. La gent de El Món a Rac1 va fer la prova. Van autoenviar-se una carta fa 3 setmanes i encara no en tenen noticies.

Trànsit, ferrocarril, aeroports, correus ... l’últim que apagui la llum si us plau.

4 comentaris :

Puji ha dit...

Tot és culpa de Montilla!

Oriol ha dit...

i d'en Thuram !!!

Oscar ha dit...

No, no, la culpa és de Laporta!

És clar que si li preguntem a l'Acebes ens sortirà amb allò de "las 2 líneas de investigación...".

Mikel ha dit...

la culpa es dels de IC i els tomaquets amb gust de tomaquets.
Tamquem les nuclears , anem amb bici , no deixem fer noves lineas d´alta tensio , no fem mes el 4art cinturo....