dissabte, 14 d’octubre de 2006

Combinació guanyadora

Des de que vaig començar la universitat allà cap al 1995 que he estat viatjant de Mataró a l’àrea metropolitana de Barcelona (una temporada a Sant Just, una altra a El Prat, una altra a Sant Andreu i ara a Poble Nou) tots els dies laborables. Molts d’aquests viatges no han estat en solitari (Sergio, Òscar, Mercè, Marçal, Pusò, etc...) però molts altres sí. En tots aquells dies que t’has de passar llargues estones al tren, bus (mític 63) o cotxe la música és la companyia perfecta: walkman i discman als anys noranta i CD al cotxe en els últims anys.

Aquests últims anys la tàctica era omplir el carregador de CDs del cotxe i posar el random per anar escoltant variadet. Més o menys cada setmana procedia a renovar la combinació de CDs del cotxe. Les últimes setmanes, però m’he trobat que portava més de 20 dies amb la mateixa combinació sense cansar-me. M’ha semblat curiós i he decidit posar-vos aquí quina ha estat aquesta combinació “especial”:

Cold Play –X&Y
Green Day – American Idiot
John Mayer Trio – Try!
Marah – If You Didn’t Laugh You’d Cry
Nickelback – All The Right Reasons
Oasis – (What’s The Story) Morning Glory?
Pearl Jam - Pearl Jam (2006)

Durada total de la combinació: 6h i 5 minuts.

6 comentaris :

Puji ha dit...

Nen! és que això és un requetepoquer de ases!
Si hi afegeixes el Love over gold ja és per orgasmar!

Gerard Agudo ha dit...

La veritat és que el cotxe i els viatges en bus a barna a mi també m'ha donat la possibilitat d'escoltar coses noves, coses que ja saps que t'agradaran, altres que et sorprenen i altres que et decepcionen.

Sergio ha dit...

Vaya, ¿nada del calvo? Antes no eras así, estás cambiando...

;-)

Yo, desde que se me estropeó el CD y sólo escucho la radio se me está atrofiando el cerebro...

Dani Rambla ha dit...

Puji, Sergio ...
Para escuchar a los Dioses hay que ir a las iglesias o subir a las montañas ... Al Cesar lo que es del Cesar y al Calvo lo que es del Calvo.

Sergi P. ha dit...

Pearl Jam? Green Day? Collons, si és lo que jo escoltava per aquelles èpoques (Sant Just) i em miraveu com si vingués d'un altre planeta! Ara sí que m'has sorprès...

PD: 63 forever!!!

Anònim ha dit...

Ajuda’ns a donar a conèixer la nostra candidatura, reenvia aquest mail a tots els teus contactes per internet.


Els Verds - Ecologistes i Verds de Catalunya"Una Catalunya ecològica, socialment justa, territorialment equilibrada i amb ple autogovern"

Josep Lluís Freijo nº 1 Teresa Rubio nº 2 Francesc Alfambra nº 3 Joan Oms nº 85www.elsverds.info - www.elsverds-opcioverda.org