diumenge, 29 d’octubre de 2006

El futbol a TV3

El futbol en obert sempre ha estat un dels abanderats de la programació de TV3. Em temo però que aquesta bandera aviat deixarà d’onejar, per a TV3 i per a qualsevol televisió publica generalista. Us dic això per que dissabte vaig posar la Sexta cap a dos quarts de nou del vespre i em vaig trobar amb un més que interessant programa de seguiment de la jornada de lliga i previ al Nàstic – RM. Una hora i mitja abans del partit i ja teníem a la gent de la Sexta donant dades de tots els partits en joc, connectant amb tots els camps, etc. El format era molt encertat: mentre a la pantalla principal anaven i venien els comentaristes i els reportatges sobre la història del Nàstic a la part inferior i avegades als marges, no deixava d’aparèixer informació sobre la possessió del Barça-Recreativo, que si la segona part del Racing-Valencia s’hauria de jugar amb pilota groga degut a la boira, etc. Força entretingut. I això que només hi havia dos partits en joc.

Tot plegat molt més lluït que l’Avantmatx que ens cola TV3 amb en Reixac fent més pena que una altra cosa. Tampoc tindria sentit que TV3 connectes amb el futbol 2 hores abans del partit. No és el seu paper. Dues hores de televisió pública donen per a molt més.

El que dic és que no té gaire sentit que TV3 com a televisió pública i generalista que és, competeixi amb una cadena privada i especialitzada en esports com pretén ser la Sexta. El futbol en obert i en català està garantit, si la Sexta compleix en donar els partit dels dissabtes ens els quatre idiomes de l’estat. Potser és hora que TV3 gasti els diners en una altra cosa?

7 comentaris :

Puji ha dit...

Tens raó Dani. A TV3 hi ha massa futbol i massa esport, i sentint en el cor donar la raó als periquitos, massa Barça.


Però per altra banda, una televisió pública ha de reflectir la realitat de la societat, i aquesta és la societat que tenim...

Oscar ha dit...

Dani, tota la raó. TV3 s'ha malacostumat a tenir el monopoli del futbol dels dissabtes. Si no espavilen els hi sortirà el tret per la culata.

Els esports haurien d'anar tots al 33, inclosos els Badalona-Bar$a de Copa.

Oriol ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Oriol ha dit...

M'he equivocat amb el comentari anterior. Em vinc a referir, que quant es dona un partit per TV3 i el mateix per la 6, sempre miro Tv3, m'agrada més com retransmeten el partit a TV3.
Oi que ara Tv3 a firmat un conveni amb la Federació Catalana per retransmetre els partits de 3ª?´Si realment és així és una molt bona notícia per equips petits com el Palamós, Palafrugell, Reus, Gavà, etc..

Gerard Agudo ha dit...

La Sexta ja et permet escoltar els partits en català. Només has d'escollir la opció des del TDT.

Mikel ha dit...

Jo tambe hi estic d´acord evolucionar o morir!! ;-PP

Els uns i els altres ha dit...

Molt bé! Tractarem el tema de si se'n fa un gra massa amb el futbol a Barcelona TV, dijous 4 de juny, a les 23:00. Algú vol venir a parlar-ne? Ens podeu escriure a elsunsielsaltres (arrova) barcelonatv.cat. Fins aviat!