dimarts, 7 de novembre de 2006

Weirdo en concert 01/12/06

Aquest serà el sisè concert que Weirdo dóna aquest any, després de tocar a festes, baretus, participar al dia de la música i al conegut concurs Cirera Rock. Aquest últim concert, organitzat pel Col·lectiu de Músics del Maresme i amb la sala de pop-rock La Negra Flor com amfitriona, tindrà lloc el divendres 1 de desembre de 2006 a les 23:00 (entrada lliure). Weirdo presentarà els seus temes amb alguna que altra sorpresa, una horeta de rock. Si fa temps que no ens has vist en directe ara tens una nova oportunitat. A weirdo.has.it pots trobar informació de com arribar a La Negra Flor , noticies i fotos dels altres concerts... Tocarem per vosaltres, així que ens agradaria que ens acompanyéssiu.

L'entrada és gratis. Bona música (jeje), un local agradable per prendre alguna cosa amb qui vulguis, passar una bona estona un divendres a la nit ... trobes alguna raó per no anar-hi?

A nosaltres no se'ns ocorre cap així que, us hi esperem !!!

Long life Rock&Roll !

WEIRDO som:
Joan Carles Fajardo - veu i guitarra
Sergio Gregorio - guitarra i veus
Carles Duart - baix
Dani Rambla - bateria

3 comentaris :

Puji ha dit...

Uoooooooo! Apuntat a l'agenda!

Oscar ha dit...

Em temo que un divendres a les 23:00 no és bona hora tenint un fill de 3 mesos. Sorry. Puji, vull mp3 i el video a YouTube!

A veure si en cau alguna de Marker Nofler

Oriol ha dit...

ETS EL BATERIA !!! A collons, ara entenc coses. Vaig a buscar-te al emule a veure que trobo.