dilluns, 22 de gener de 2007

Crisi esportiva ¿eing?

No deixo de sentir tertúlies, escoltar comentaris i llegir portades de diaris esportius en els que es repeteix constantment que el Barça no rutlla ... que el Madrid està en una gran crisi...

Puc estar d’acord que cap dels dos equips està desplegant tot el joc que les seves plantilles són capaces de fer. Que no estan en la millor fase de la temporada, vale. Però senyors periodistes esportius: estem parlant dels equips líders de la LFP i classificats per la fase final de la Champinyons lig! Deixin d’atabalar-nos amb tonteries, qualsevol que hagi jugat a algun esport (d’equip o no) sap que les temporades es planifiquen per tenir un rendiment màxim en segons quines fases i tenir moments de menys rendiment en d’altres. I vostès es diuen periodistes especialitzats?

Au va! Tots al Salsa Rosa a fer passar a Gaspar pel “poligrafo”.

7 comentaris :

kanuddao's ha dit...

De ple l'has clavat, tiu! Cada any igual... Tots són putos còmics! Per això l'única època que mola és l'estiu: tot el dia parlant de fitxatges i tu allà, de vacances i revivint èpoques de PcFutbol.

Gerard Agudo ha dit...

El Barça si guanya dimecres tindrà 41 punts, 5 menys que l'any passat en la mateixa època després de la gran ratxa guanyadora de partits. Estem d'acord que el Barça té una crisi de joc que fa por (ahir per exemple) però a pesar de tot això el SuperSevilla està amb els mateixos punts... en fi que el primer que es posi les piles s'emporta la lliga.

Charlie Hi-Hat ha dit...

Home, doncs seria molt divertit veure el Gaspart al polígraf.

Oriol ha dit...

fa temps que ho dic, però em reventa saber que el Bar$a es tornarà a emportar la Lliga, però...el que crec que no s'enduu serà la champiñóng.

Puji ha dit...

Home! Paraules assenyades! Periodistes esportius? I un güevo, son premsa rosa mutada! I t'ho dic jo, des del meu armari, del qual encara no he sortit, però tot arribarà.

Clint ha dit...

Bé ja esta, juguem malament i anem lidres en solitari, espereu a que comencem a jugar normal i que avorrit que serà tot plegat!

Dani Gadea ha dit...

Ja fa uns quants anys que dic que la premsa esportiva s'ha convertit en sensacionalista; de fet, els pares de tot això son Sport, Mundo, i semblants, amb les seves "no-notícies". Largueros, Tirachinas, Bastés, i rollus d'aquests són el "Salsa Rosa" del futbol.. que vols fer-hi, es el que en hem buscat amb la preponderància que li hem donat al futbol i als futbolistes.