dimarts, 23 de gener de 2007

Noticies a 8tv

Ahir van estrenar-se els informatius de 8tv. En plena crisi d’audiència dels informatius de TV3, tenia certa curiositat per veure quina alternativa proposava la cadena privada del grup Godó (La Vanguardia, Mundo Deportivo, RAC1, etc).

D’entrada us diré que no em va desagradar, però també us dic que m’esperava molt més d’un programa informatiu que neix dins un grup liderat per La Vanguardia. L’horari (21:30) em sembla una aposta de risc, un telenotícies que comença quan els altres acaben. Et permet veure dos telenotícies (si tens la sort d’estar a casa a les 20:30) o bé et permet veure un informatiu sencer si mai pilles els que comencen a les 20:30. A més a més et per met omplir aquella mitja hora que hi ha entre que acaba el teu informatiu habitual i comença la teva sèrie preferida (House, CSI o el que sigui).

En contra us diré, als que no el vau veure, que la realització em va semblar molt justeta, per no dir dolenta. Visualment semblava que estigués veient el 24hores de TV Mataró.

En fi, benvingut tot el que sigui pluralitat informativa. Responsables del TN: espavilin!

8 comentaris :

Gerard Agudo ha dit...

Home jo la mitja horeta aquesta la tinc ocupada ara pel resum de OT. Però això s'acaba ja ... què farem doncs mirar Camara Café o el rotllo aquest dels Acaros o alguna cosa farem, és que a les 21:30 ja no ve de gust més notícies després de veure els esports amb en cara pan.

Puji ha dit...

Serà qüestió de mirar-ho...

Charlie Hi-Hat ha dit...

Grup Godó? Vaja, els balears també sabran, a l'instant, quan algú de la familia real li piqui algo!

Candela ha dit...

COP DE MALL COP DE MALL COP DE MALL

aiii, no, aquí no lliga massa...

Tamy ha dit...

Un tostón d'informatiu i les noticies sembles redactades per nens de batxillerat. I la presentadora del cap de setmana sembla no tenir res al cervell. El tòpic no falla. :P

Coletes ha dit...

La d'entre setmana ho fa una mica millor, pero tampoc per fer sona campanes. I és veritat que tot sembla una practica de carrera. No sembla que hagi ningú seleccionan les noticias. I tambe fa vomitar l'Arus a totes hores.

coletes ha dit...

ARa m'he recordat. la d'entre setmana es la Ruth Jiménez la k estava a TV3. L'altra deu estar en practicas

Anònim ha dit...

Intentar fer una cadena seriosa amb informatius i després tot són sèries de saldo i l'Arus, molt tronat lo del 8tv