dimecres, 31 de gener de 2007

The Police reapareix per celebrar el 30è aniversari

Tot ampliant el post de La Cullerada. Extret d'El Periodico d'avui. El retorn de The Police, una especulació que ha anat prenent força en les últimes setmanes, ja té data: l'11 de febrer. Els seus tres membres, Sting, Stewart Copeland i Andy Summers, actuaran junts, 23 anys després de la seva última gira, a la gala dels premis Grammy, a l'Staples Center de Los Angeles. El grup angloamericà, autor d'èxits del pop com Roxanne, Message in a bottle i Every breath you take, està assajant aquests dies a Vancouver (Canadà) i estudia la possibilitat d'estendre la trobada a una gira internacional.

Un comunicat de la gala de premis va precisar ahir que "The Police s'unirà a l'estel.lar llista d'artistes que han actuat en les últimes edicions dels premis Grammy, qu
e inclou reunions i actuacions exclusives". El detonant del retorn és la celebració del 30è aniversari de la formació més popular del trio, constituïda l'estiu del 1977 després de la marxa del guitarrista original, Henry Padovani. Aquest va deixar la seva empremta en el primer senzill del grup, Hang out, rellevat mesos després per l'èxit Roxanne, ja amb la guitarra d'Andy Summers.

ASSAJOS AL CANADÀ

La setmana passada, una emissora de Vancouver va anunciar que el trio estava assajant en uns estudis locals, els Lions Gate, però no va ser fins ahir que l'organització dels premis Grammy va confirmar la seva actuació a la gala. Notícia també reflectida a la web oficial de Sting. L'abast global del retorn està en l'aire i, a falta de confirmació que el grup gravi cançons noves, la seva discogràfica, A&M Music, actualment integrada en Universal, ha anunciat les seves intencions d'aprofitar el 30è aniversari per fer algun llançamen
t singular de material de The Police.
"Tenim la intenció de celebrar l'aniversari fent alguna cosa especial amb el catàleg de cançons del grup. No cal dir que ens encantaria que la banda recolzés els nostres plans. Mentre parlem amb ells d'això, no hi ha res decidit definitivament", ha anunciat la discogràfica A&M Music a través d'un comunicat.

La reunió de The Police plana sobre el món del rock des de fa anys. De fet, el grup no va anunciar mai de forma oficial la seva separació: simplement va suspendre les seves activitats després de la gira mundial de Synchronicity, el 1984, per deixar pas a la carrera solista de Sting i altres projectes individuals. Però quan, l'octubre passat, Stewart Copeland, bateria de la banda, va passar per Barcelona amb motiu de l'exhibició de la seva pel.lícula documental Everyone stares: The Police inside out en el festival In-Edit, va deixar clares les seves intencions: l'únic obstacle per al retorn era el reticent Sting.

Preguntat per aquest diari, Copeland exclamava: "¡M'encantaria tornar amb el grup! Crec que Andy també hi estaria disposat, però Sting... És el meu amic, però quan surt aquest tema es posa nerviós". Vistes les notícies, l'estat d'alteració de Sting deu anar a la baixa.

4 comentaris :

Charlie Hi-Hat ha dit...

Suposo que a l'Sting li deu passar com el Knopfler. Li deu fotre tant pal re-enjegar tota la maquinària que envolta Dire Straits (Police, en aquest cas), que no en vol sentir ni parlar i té suor freda només de sentir la paraula.

Dani R. ha dit...

Que xungo deu ser l'ànima d'una gran banda, no?
Aquest dos podien apendre una mica de Bono (l'irlandés, no l'ex-ministre)

Puji ha dit...

El que va de baixa són els ingressos d'Sting (we are spirits in a material world).

Però si serveix per a que tornin a tocar junts després de 20 anys d'experiència adquirida per separat, benvingut sigui!

Clint ha dit...

Done'm gràcies si es té l'oportunitat de recuperar un grup així, que estem apunt de ser devorats per els putus politonos dels collons!

Cop de mall al regaton (bé alguna dels videos no eh!)

L'únic que importa és que si tornen ho facin amb dignitat. Sempre és millor un bon record que no descobrir que no sonen igual.