dilluns, 19 de febrer de 2007

James Brown està entre nosaltres

Gairebé dos mesos després de la seva mort el cadàver del rei del soul encara no ha estat enterrat. Una disputa per l’herència del cantant fa que el cadàver es conservi en un fèretre segellat i amagat en un lloc secret, esperant que els advocats de les dues parts es posin d’acord i el jutge doni permís per enterrar-lo.

Mentre els fill legítims, els il·legítims i les suposades dones no reconegudes es barallen per pillar “catxo” de la sucosa herència el pobre home està al la nevera esperant que algú decideixi on l’enterren. Ja es veu que tots plegats se l’estimaven molt.

Bé, la noticia no té més. No més és un clar exemple que tenir pasta sempre és un problema. Fins i tot quant estàs mort.

Bon dia tothom !! Enchufeu-vos aquesta música i els vostres mals desapareixeran a partir del segon compàs.

8 comentaris :

Puji ha dit...

Molaria que sortís de la nevera, agafés un mall i comencés a repartir entre els pressumptes familiars tot cantant :"I'm a mall machine"

Charlie Hi-Hat ha dit...

jausjausjasujasujsjuasjausjasuasjsujasuajsua puji

Edu ha dit...

què està rotllo walt disney?

Oriol ha dit...

jajajajajaja puji.
Dani, tu no vas dir que al febrer tocaves per Poble NOu?

Charlie Hi-Hat ha dit...

eh? on? quan?

Dani R. ha dit...

Jo? Pos no ho recordo, però debia ser broma. El proper "gig" està previst pel dia 4 a Gavà. Quan tingui més dades sereu informats.

Clint ha dit...

Jo proposo fer-lo el lider espiritual del cop de mall blog community aquestm perquè segur que n'esta fins els malls de tots plegats!

Salomón ha dit...

A James Brown que se lo reparta como la iglesia hace con los santos: unos que se lleven "la mano incorrupta", otro el pie... lo pongan en urnas y cada uno en su altar...

Weirdo en Poble Nou? Todavía no, pero es cuestión de hablarlo... je je