dijous, 8 de febrer de 2007

Solutions inside

*Feu click a la imatge per obtenir més info

Ahir dos dels representants més significatius de d’independentisme,diguem-ne peninsular van parlar en roda de premsa. Cadascú per la seva banda i des de el seu país però el que em va sorprendre és la coincidència de l’enfoc.

Tant Otegui com Carod es dirigien a l’Estat espanyol i a les seves institucions per dir-los que tenen propostes sobre la taula per aconseguir l’encaix d’Euskadi i Catalunya a l’estat de les autonomies. Tots dos però van deixar clar que si l’Estat ni tan sols les pren en consideració l’única via continua sent el sobiranisme/independència política.

L’Estatut Light o 0,0 que tenim en marxa encara el vol dissoldre una mica més un consell de savis (el Constitucional) que en funció del que han de decidir fan fora a un dels savis o a un altre i la proposta d’Otegui de començar a fer “autonomies” amb un cert criteri dins d’Espanya directament suaran d’ella.

Per tant, que ningú digui que -almenys a Catalunya on no posem bombes a les terminals dels aeroports- els independentistes trenquem les regles del joc.

De propostes imaginatives no en faltaran però clar ja et poden cuinar el llobarro de 14 maneres diferents que si no t’agrada el peix no et convencerà ni un dels plats que et presentin.

6 comentaris :

Puji ha dit...

No demanis llobarro fora de temporada.

Entre la mala hòstia que supura el PP i que el vicepresident de la Generalitat parli obertament de sobirania estic una mica acollonit, la veritat. Per primer cop en trenta anys veig que pinten bastos de veritat...

Els que som pacifistes de mena haurem de posar molt de la nostra part...

Dani R. ha dit...

Montilla diu que té un pla B.
Per si el Constitucional deixa l'Estatut fet un cromo

Charlie Hi-Hat ha dit...

dani: tornar a Iznájar?

Clint ha dit...

Tot i que m'emprenyi dir-ho, a aquestes alçades pensar que el Carod pot tenir cap pes...em penso que ja comença a cremar els últims "cartuxus" abans no el facin saltar els pro-sociates d'esquerra, i llavors...estatut 0,0 o sense però amb cadira al costat de Montilla.
I res m'agradaria més que algú digues les coses tal com son, sense por a que Kelme no et vengui un xandall!

kanuddao's ha dit...

Començo a desconfiar de qualsevol cosa cuinada més enllà de l'Ebre...
i en el fons no hi ha diferències entre cuiners: el PP et fotrà el plat pel cap i el PSOE posarà verí a la recepta i te la presentarà amb el millor dels somriures.
Puji, van de farol, res d'acolloniments que estem al S.XXI (encara que ells es resisteixin a creure-ho). La seva intimidació ja no ens ha de fer por.

Oriol ha dit...

Que dir que no sapiguem. El mateix gos amb diferent collar.