dimecres, 23 de maig de 2007

Alberto t’has fotut en un jardí

El Sr. Fernandez Diaz, candidat de “la PP”, com diu la iaia de la Mireia s’ha fotut en un jardí. L’altre dia ens va dir que prefereix immigrants d’arrel hispana a la resta. Diu que són millors immigrants, que es poden integrar més fàcilment perquè comparteixen una cultura i una llengua semblant a la seva. Aquesta matí el sentia per la radio i l’home en comptes de esquivar el tema si recreava anant més a font i barrejant l’origen nord africà de molts immigrants amb islam, discriminació de la dóna, conflicte, delinqüència.... un poti-poti molt perillós i sobretot molt LePenià.

Alberto, no t’emboliquis, que t’estàs perdent. Estic d’acord que cal esforçar-se per gestionar uns moviment migratoris, que van a més, de manera coherent. Però vull ser humanista i em nego a creure que un ésser humà és millor o pitjor persona en funció de la latitud i la longitud on sa mare el va parir.


6 comentaris :

Edu ha dit...

Amen.

Charlie Hi-Hat ha dit...

bé, almenys hi ha una cosa que no se li pot retreure. És coherent amb les idees del seu partit. La majoria d'ells se n'amaga tot..

Puji ha dit...

Si no hi ha més mal immigrant que els que són com ell, renegant i putejant la terra que els va acollir.

Però mira, bé per l'Alberto! Fora pells de xai!

Déjà vie ha dit...

si es q clar venint d qui ve sincerament no m'extranya.

kanuddao's ha dit...

Lo dicho, l'has clavao. I la tira còmica, clavada també.
En va dir una altra de divertida... l'idioma no hauria de ser tan prioritari a l'hora d'integrar els nouvinguts a casa nostra. Se'ls ha d'ensenyar la cultura i els costums del nostre país... eing?

David Codina Riqué ha dit...

No sabieu que els més racistes normalment són aquells que abans han estat inmigrants???

Són així de fills de puta. Sense més.