dilluns, 14 de maig de 2007

Municipals 4: La pandilla mexicana

Aquí els teniu: els 11 candidats a l’alcaldia de Mataró: les cinc que tenen representació municipal, PSC, CIU, PP, ICV i ERC, i sis més de les quals dos repeteixen, Alternativa Vecinal i la CUP, i quatre que concorren per primera vegada en uns comicis a Mataró, Ciutadans, Esquerra Unitària –escissió d’ICV-, Plataforma per Catalunya i el Partit Republicà Català. (a la foto falta el d’ERC que com que es bastant lleig no s’ha atrevit a sortir). Les foto parla per si sola... quin futur ens espera als de la capital del Maresme amb aquesta pandilla?

Si els Mataronins volem canviar d’alcalde com ens ho fem? Votem a un gitano que es presenta per un partit amb cert flaire xenòfob? (PxC). Al person d’Alternativa Vecinal (ulleres fosques a la foto) que porta mesos manifestant-se contra les antenes de telefonia mòbil? L’any passat el ganxo eren les zones blaves, aquest any les antenes. Sabeu quina és la seva proposta? Les antenes fora de la ciutat. Molt bé xaval, o estàs assessorat per un enginyer de pacotilla o ets un demagog de collons. Com vols donar cobertura a una població de 120.00 habitants posant les antenes fora de la ciutat? A quina potencia haurien de radiar les antenes i els telèfons dels Mataronins per arribar a agafar senyal? M’escalfo perquè aquests tema m’agafa d’acord i aquest tio és un llest que vol fer vots amb la ignorància dels seus veïns. El primer de l’esquerra els el de C’s, no comment.

Els tres amb traju són en Mora de CIU, l’alcalde del PSC i el Paulí (ara es fa dir Pau) del PP. Si en Mora fes només la meitat de les coses que proposa al seu programa ens podríem donar per satisfets. Crec que és l’alternativa més seriosa, comptant que ERC i ICV (el grassonet que va de marró) tornaran a donar suport al socialista.

La gent de la CUP (el de la samarreta Custo), també s’han posat les piles. Han deixat a en Jubany al núero 4 i han posat a aquesta xicot al cap davant de la llista. Diuen coses la mar de raonables i els veig amb forces opcions d’esgarrapar vots a ERC. El que passa és que el llistó del 5% queda molt lluny.

En fi, que un ja no sap si quedar-se a casa, tirar pel vot útil, fer cas a la seva consciencia o posar al sobre de votació un paperet amb “tonto quien lo lea”.

11 comentaris :

kanuddao's ha dit...

Jo votaré ERC.
1a Em poden els colors, tot i saber que faran alcalde a en Baron
2a Conec el candidat d'ERC, en Francesc Teixidó, i puc dir que em sembla un tio força raonable. Penso sincerament que és un molt bon candidat, una altra cosa és la credibilitat que desperta ERC a Mataró.
2a Trobo que el programa d'en Mora és una carta als Reis Mags (bé, això no és exclusiu d'ell) i ell un iuppie que assegura que "no deixaré la meva feina si sóc alcalde", uiuiui. A banda que, l'única manera de què sigui alcalde serà pactant amb el PP (que potser acaba acusant l'efecte Boadella Boys), i ho sento, per moltes municipals que siguin, jo al PP el vull ben lluny de tot arreu.

Candela ha dit...

jjjajajajaja molt bé el títol del post...jajajaj

Charlie Hi-Hat ha dit...

Doncs jo em sembla que aquesta vegada em llegiré molt detingudament el programa de la CUP. (tot i que vaig dir que igual ni anava a votar, però quan li vaig insinuar a la meva dona...)

Puji ha dit...

I els verds no es presenten? Això ho haurem d'arreglar!

Oriol ha dit...

però no vem quedar amb E.D.U?

Per cert, Mataró no seria un exemple de paritat homes-dones,no?

Oscar ha dit...

Vaya pandilla!

Edu ha dit...

Vaja equip de govern que tinc, que votarà a altra gent !! Menys l'Uri tots destituïts !!!

Gerard Agudo ha dit...

Eh eh jo voto E.D.U i sóc l'únic que ja compleixo les promeses.

Kanu: No oblidis que coneixes també al número 14 de la llista ERC.

kanuddao's ha dit...

Joder quin marcatge que fa el nostre cap de llista!
Geranio no li facis la pelotilla que ens coneixem... ja et vai dir que estic negociant amb Gigi d'Agostino la nova versió del Bequetero. Las cosas de palacio van despacio...
Si el 14 d'ERC és l'Iñaki... més raons per votar-los (sorry, Dudu...) gran Txungai i millor persona!

Edu ha dit...

Kanuddao, vas camí de l'excomunió ...

Clint ha dit...

jo estic ben atabalat també!
putes eleccions del collons!