dijous, 21 de juny de 2007

MúsicaAvui és el dia internacional de la música [mini cop de mall als dies internacionals] i per això aprofito per postejar alguns mini temes relacionats:

Es nota ja l’ambientillo de xiringuito... ummm... inevitablement em ve una imatge genial: passades les deu del vespre, 99,99% d’humitat, apalancat a una cadira de plàstic barata, front marítim de qualsevol població maresmenca (acceptem Mataró com a població) a escassos metres del mar, peus descalços sobre la sorra, bona companyia, alguna cosa fresca al got i sentint com el soroll del mar es barreja amb alguna cosa de Ben Harper, Bob Marley o qualsevol altra cosa mínimament sincopada que et transporti al paradís terrenal.

Magnífic concert de Wala ahir al vespre al Clap. Pràcticament va ser l’estrena en públic d’aquest duet mataroní format per en Carles (veu i acústica) i en Juli (elèctriques i mandolina). Bones composicions, bona interpretació i bon ambientillu.

Sembla que el Weirdoblog torna a agafar embranzida, a veure si el posem en orbita d’una vegada.

Ara ja és un fet, els Weirdo hem començat a enregistrar la nostra primera maqueta. Tot just hem fet les primeres sessions, però estareu perfectament informats de l’evolució de la cosa.

8 comentaris :

Oriol ha dit...

farem un minidia internacional del weirdoblog?
anims!!

Oscar ha dit...

Osti Dani, a veure si algun dia consegueixo veure-os tocar, caram.
Sort!

David Codina Riqué ha dit...

Salut per la música!!!!!!!

Oriol ha dit...

mira quina tonteria et diré. El patró del dia de la musica és SAnt Emule? .....t'he avisat !!!

Dani R. ha dit...

@oscar: a veure si triunfem d'una vegada a la capital i així et queda més aprorp.

@david: llarga vida!

@oriol: sincerament crec que l'emule és una de les millors coses que li ha passat ala música [que no és el mateix que la indústria musical]

Gerard Agudo ha dit...

Dani el que heu de fer és grabar la maqueta al Youtube i tothom postejar-la al blog a partir d'aquí 'coser i cantar', duets amb en Manolo Escobar, etc.

Clint ha dit...

Ei company disfruteu molt de la grabació! ara mateix tinc un mini puntet d'enveja! jajaja

Puji ha dit...

Vull xiringuito! vull nits d'estiu amb els peus a la sorra! vull concerts al clap! Vull maqueta de Weirdo!