divendres, 20 de juliol de 2007

Abolició ja!

Ves per on que el Sr. Fiscal ha vist la portada d’una revista on apareix un acudit que no li ha fet el pes sobre el Sr. Borbón. I ves per on que el Sr. Fiscal li ha dit(pdf) al Sr. Jutge que la difusió d’aquesta portada podria ser delicte. I ves que al Sr. Jutge tampoc li ha agradat la portada i ha ordenat a “las fuerzas de seguridad del Estado (Español)” que les vagin a buscar totes als quioscos (però que no en paguin cap).

Doncs aquestes tenim, l’Audiencia Nacional (de la nació espanyola) ha decidit enretirar la revista El Jueves (que surt els miercoles i desapareix els viernes) per que:

Osti tiu que la posició del perrito és “objetivamente infamente”! Toma castanya. Ens liquidem la llibertat d’expressió i crítica en un plis i fem retirar una publicació legal de manera cautelar. I jo pregunto: si a la portada en lloc del Sr. Borbon hi aparegués el Sr. Laporta o el Sr. Maragall, o el Sr. Rajoi, o el Sr. ZP, o el Sr. Iker Casillas també la retirarien?

Prou pena tenim d’haver de mantenir a tota la família Borbón que a sobre ens treguin El Jueves dels quioscos per que hi dibuixen al principito fotent-li canya a la Leti.

Jo dic, prou!
Abolició de la monarquia, ja!

8 comentaris :

mafalda ha dit...

Sí senyor!
Quan he vist la notícia a la tele, he flipat amb colors! Però...a quin any vivim? O sigui que, a sobre d'anar-los mantenint sense que fotin brot, no ens hi podem posar? Au, va!

Déjà vie ha dit...

jo soc seguidora dl jueves des d fa temps, abans reia mes pero sempre me l'acabo comprant. Tot hi haver estat d viatge en tinc un exemplar i una altre d sorpresa. Dues persones estimades han pensat en mi en la meva ausencia. Tot i aixo la censura, segrest o com se li'n vulgui dir sempre dona mes propaganda que altra cosa a akstes alçades. ptns

Xavier ha dit...

Aqui un altre blogger que ha penjat la portada i un misatge de protesta, no ens podran aturar

Dani R. ha dit...

Més de 100 entrades a ebay.es oferint la revista segrestada. El preu ronda entre els 10 i les 20 eurus.

Oscar ha dit...

Totalment d'acord

Edu ha dit...

Ara que diuen que Portugal es vol annexionar aprofitaria per tornar a fer-li la patada a Estoril

Edu ha dit...

per cert ... glòria a les Santes ... ritual obligat ...

Oriol ha dit...

com diu la deja_vie, em sembla que és més una imatge de cares ala galeria dient "no us passeu amb la monarquia" que no pas l'objecte aconseguit, ja que tots em rigut amb la portada, o hi ha algú que no l'ha vist?