dilluns, 17 de setembre de 2007

4.000.000.000 €

Comença el “mercadeo”. Si bé es cert que en aquest país vivim en constant campanya electoral podríem dir que aquest cap de setmana el president ZP ha inaugurat la campanya per les generals del 2008.

Rajoy ja està a punt, Duran fa la viu-viu i ZP comença amb el seu recital de promeses i brindis al sol. Es qüestió de dies que la resta es treguin la son de les orelles i ja tindrem el mercat parat i apunt per oferir les millor ofertes.

Nena! A tré l’eurol, a tré! Que la traigo frejca!

Per cert 4.000.000.000 de € d’inversió de l’Estat en infraestructures a Catalunya és molt o es poc? Així escrit sembla una barbaritat, però... si dividim entre el nombre de catalans ens dona una inversió de 571 € per catalanet. Jo sol ja em deixo pràcticament 300 € a l’any en peatges per moure’m pel meu país així que 4.000.000.000 € em sembla puta calderilla.

Solbes, COP DE MALL!

13 comentaris :

kanuddao's ha dit...

Olé per aquest ràpid càlcul mental! A banda de ser la xocolata del lloro, no crec ni que aquesta inversió s'acabi fent... un retall per aquí, una altra coseta que em trec de la màniga per allà i així anar restant: són els números d'en ZP (i ho prefereixo, pq els mamons del PP no sé què foterien...)

Itf ha dit...

Jo crec que la questió no està en la quantitat de la inversió (quan més millor) si no en què s'inverteix perquè normalment no en tenen ni puta idea.

Clint ha dit...

I tot plegat explicat en castellà, a Gavà, davant d'una fideuà gratis o una paella o uns globets!

i com dius només acaba de començar...

Puji ha dit...

571??????

Però si jo cada any pago prop de 3.000 d'IRPF!!!!! Què passa amb la resta!?!?!?!?!? I encara volen escatimar. Quins collons! A les barricades!!!

Charlie Hi-Hat ha dit...

bufa! prefereixo no fer el càlcul de tots els impostos que pago!!!

Gerard Agudo ha dit...

Calla calla que ahir va sortir l'acord i les dues parts molt conetntes...segur que ens prènen el pèl.

Edu ha dit...

segur Geri, quan dos socialistes surten contents d'una reunió és que han donat pel cul al país !!!

Per cert, Dani, no és veu el logo.

Nosotras mismas ha dit...

No se si per infraestructures es molt o poc, per a mi una maravilla.

Salutacions.

Charlie Hi-Hat ha dit...

jo no venc la meva independència per 4.000.000.000€.

mossèn ha dit...

coi i la resta on punyetes és ??? ... salut

Charlie Hi-Hat ha dit...

(no pateixis pels mp3, fotos, vídeos, etc del Showcase d'MK d'avui de Madrid. Ja et passaré algun link d'on t'ho puguis baixar)

Ferran ha dit...

Excel·lent el càlcul, Dani. Suggereixo que l'enviïs al conseller Castells, amb el preg que ens expliqui on és el xollo del tema. Costa trobar-lo, o és que no és enlloc?
Quines penques tenen!

Charlie Hi-Hat ha dit...

DR, escriu-me un mail a whitten(at)hotmail.com i t'aniré enviant els links del Showcase de l'MK a MDR, que ja en començo a tenir.