dilluns, 10 de setembre de 2007

El Prat, parc temàtic

A questa cap de setmana hem fet un “viatge llamp” a Xixon per assistir a una boda. Primer de tot dir-vos que cada vegada qui hi vaig m’agrada més aquesta ciutat del Cantàbric i segon constatar el mal que les LowCost han fet al món de la navegació aèria en particular i a la societat en general. Ja mentre fèiem cua per facturar vam veure passar una colla de galifardeus capitanejats per un individu disfressat de Pantera Rosa, molt probablement contra la seva voluntat i principis, fent algaravia per la teminal B del Prat. Els companys de “l’home de rosa” estaven la mar de contents. Segur que feia setmanes que planificaven i esperaven que arribés el dia d’agafar al seu amic i endur-se’l de cap de setmana sorpresa a qualsevol lloc de disbauxa per gaudir dels seus últims dies de solteria.

Aviat varem perdre de vista a la Pantera Rosa, però encara no havien acabat les trobades amb personatges de dibuixos animats. Una vegada ja estàvem instal·lats “còmodament” al nostre seient... havent passat prèviament descalços per un arc de seguretat, havent ensenyat 18 vegades el DNI i havent caminat 56 km fins a trobar la nostra porta d’embarcament... deia que una vegada acomodats a la cabina del McDonnell Douglas MD-87 va aparèixer l’Abeja Maya. Que evidentment no anava sola. L’acompanyaven 12 amigues seves que havien tingut la brillant idea de enxovar a la seva amiga casadera en un ridícul traju de ratlles groc i negres i de uniformar-se elles amb texans blaus, top groc i antenetes de purpurina daurada. La cosa feia més pena que gracia sobretot veient la cara de la futura esposa que no tenia massa clar què estava passant amb la seva vida i que evidentment era el centre de totes les mirades.

S’ha de dir que al final les abelletes es van comportar força, no van donar gaire pel cul i ens van deixar dormir. El moment més crític potser va ser quan van decidir repartir uns paperets entre els passatgers per tal de que poguéssim cantar amb elles una adaptació lliure del tema principal de la sèrie animada “La Abeja Maya”. La tripulació de cabina, en veure que s’estaven repartint pamflets subversius entre el passatge es van posar en estat d’alerta i van córrer a confiscar el paperet més proper a la seva posició per verificar si el contingut del mateix suposava alguna amenaça per a la seguret de l’avió.

El que us deia, les LowCost han convertit el Prat els divendres al vespre, en una mena de Parc Warner on una rere l’altre les colles de comiat de solter inicien la seva diàspora capa diversos destins de luxúria i perdició.

En fi, un viatge entretingut, una boda la mar de divertida i en general un cap de setmana ven aprofitat.

5 comentaris :

doommaster ha dit...

Completament d'acord. Han fet moltissim mal. Donen uns preus molt baixos i un servei penós... Però clar, que esperem quant ens possen bitllets a 0 o a 10 euros?

Mireia ha dit...

T'has oblidat dir que l'"Abeja Maya" va pilotar l'avió uns segons quan aterràvem...

Déjà vie ha dit...

vale pro vas cantar la abeja maya?

Dani R. ha dit...

@mireia: és veritat.

@déjà: en absolut. Sóc de la lliga pro incorporació dels comiats de solters/as al codi civil (per penalitzar-los, clar)

mossèn ha dit...

bo, espectacle cutre a l'abast de tothom ... salut