divendres, 12 d’octubre de 2007

El “conceto” és el “conceto” o la teoria de conjunts disjunts

Per als socialistes (i els seus mitjans afins) el 12-O és “la fiesta de todos los ciudadanos del estado español”, en canvi per als peperos (i els seus mitjans afins) avui és “la fiesta de todos los españoles”. En una lectura ràpida podríem dir que estan dient el mateix, però crec que tots dos trien les paraules amb molta intenció.

Entre les dues expressions hi ha una concepció teòrica molt diferent de la mateixa cosa. I dic teòrica, per que a l’hora de la veritat el “conceto ZP d’espanya” no és res més que una utopia. Anem a pams.

Españoles = ciudadanos del Estado español

Aquí tenim el meollo de l’anàlisi que us plantejo. Per al PP aquesta igualtat s’ha de complir irremissiblement. Per al PP aquests dos conjunt serien conjunts iguals, un ciutadà de l’estat espanyol x és sempre i per a qualsevol x, espanyol.

i per tant

Alguns socialistes en canvi juguen (utòpicament crec jo) amb el concepte de ciutadania. El somni de ZP seria tenir un Estat on tots els seus ciutadans es sentissin satisfets de formar-hi part, independentment de la nacionalitat a la que representessin. En aquesta cas els espanyols serien un subconjunt dels ciutadans espanyols.

i per tant

Evidentment, aquestes dues teories no són les úniques teories de conjunts que es plantegen en aquest tros de món. Hi hem de sumar l’ancestral teoria de conjunt disjunts, defensada pels independentistes, on els element que pertanyen a un conjunt no pertanyen en cap cas a l’altre.

Políticament parlant, la teoria dels conjunts disjunts xoca amb les altres dues, tot i que queda més propera de la teoria dels subconjunts. La teoria dels conjunts iguals no té punts de contacte amb cap de les altres dues. Per aquest complex equilibri de forces entre els dos partits grans i els partits nacionalistes cap dels models no avança.

El model ZP i el model PP són en gran mesura excloents, el model independentista i el model PP són totalment excloents i el model ZP i l’independentista han demostrat que no hi ha manera de aconseguir apropar-los. Vist que cada un s’esta fent fort en la seva pròpia teoria jo proposo:

Rajoy president de l’Estat-nació Castellana i que s’apanyin amb ell.

Catalunya (i tots els que ho creguin convenient) constituïda com Estat propi

ZP president de “La Asociación de estados Vecinos del Sur de Europa”. Una organització sense ànim de lucre i sense cap mena de funció real més enllà de fer que el pobre ZP no es deprimeixi i que organitzaria una costellada anual per recollir diners per acabar amb la fam al món.

PS: COP DE MALL a la cabra de la Legión.

7 comentaris :

mossèn ha dit...

matrix ??? ... curiós ... salut

Ferran ha dit...

Haha!, molt bona, aquesta lectura matemàtica. Tot i ser de lletres pures em sembla recordar que també existien els "conjunts buits", on hi hauria l'essència del dircurs federalista de ZP (discurs federalista de ZP = bluf = res = conjunt buit).

Puji ha dit...

Cony nen! Quin mal de cap! Que és dilluns!!

kanuddao's ha dit...

Gràcies per pensar en els al·lèrgics a les mates, les explicacions del costat han ajudat que no t'ho creus!

Dani, pobre cabra! no vas veure que anava coixa... cop de mall als cabrons que la portaven!

Charli ha dit...

Hola,
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.
Gràcies,
www.charlivistaalegre.blogspot.com


Carlos

Clint ha dit...

si més no serveix per repassar àlgebra oi?

Per cert, això de la legió no era un cabró (llegeixis com es vulgui)

Charlie Hi-Hat ha dit...

buffff, siguienteeeeee