dijous, 8 de novembre de 2007

L'Avui d'ahir


El nou director del diari Avui, Xavier Bosch, reflexionava ahir en un article al seu diari sobre el desinterès creixent de la política en la gent. En un paràgraf del seu article deia: “La seva felicitat [la de la gent] depèn molt més de la llista d’espera d’una operació de genoll que no pas de qui hi ha al despatx a Sant Jaume. En aquest sentit, els mitjans de comunicació presentem una hiperrepresentació de la política que no es correspon amb els interessos de la gent. Estem massa pendents, per exemple, de les misèries internes de partit. Els cops de colze i la lluita de vanitats no preocupen gaire uns ciutadans que malden per arribar a final de mes i s’estimen més mirar Escenas de matrimonio o debatre sobre en Ronaldinho.”

Al mateix diari, el mateix dia aquest eren els titulars que es podien llegir a la portada:

Aznar continua dubtant de l'autoria intelectual
El coordinador electoral del PP replica a Aznar
Montilla reclama que Espanya compleixi amb Catalunya
Chacón assegura que no inauguraran el TGV quan arribi a BCN
Duran avala una entesa de CiU i PSC

Els únics titulars "reals" que es podien llegir (els dos internacionals):

Almenys 7 persones moren en un tiroteig a una escola de Finlàndia
La Duma aprova la retirada del Tractat d'Armes Convencionals

Sr. Bosch espero que aviat es notin les seves idees a la línia editorial del seu diari i deixem de veure tants “ha dit”, “declara”, “assegura”, “respon” i “replica”. Tenim als politics tot el dia fent declaracions i clar, com que no són precisament uns cracks, no els queda temps per fer feina.

5 comentaris :

Oscar 7m76 ha dit...

Em vaig enterar ahir que en Xavier Bosch és el nou director de l'Avui i se'm van posar els pèls de punta. Com pot ser que aquest hooligan sigui director de l'Avui?

Puji ha dit...

Molta sort pel Bosch, perquè superar els interessos econòmics que hi ha darrera qualsevol diari no ha de ser fàcil.

kanuddao's ha dit...

Doncs és veritat. La crònica política nacional està cada dia més farcida de 'consideracions' i piques que de debat sobre polítiques reals a aplicar o dissenyar i la veritat és que cansa. A què collons ve, per exemple, deixar-li un micro al neanderthal de l'Aznar perquè erupti sobre el tema de l'11-M? Si ja hi ha sentència! Què canviaran, les declaracions d'aquest fatxa dels ous? No fan res més que contribuir a crispar i escampar merda. En aquest sentit, la justícia té els seus propis camins i si algun implicat no està d'acord amb la sentència podrà seguir, suposo, lluitant pel que consideri dins el procediment jurídic, que no té perquè tenir res a veure amb el mediàtic.

Ara que també és veritat que, tenint el que tenim, potser la crònica política nacional es quedaria buida...

Charlie Hi-Hat ha dit...

jausasuasuajsu, quina contradicció!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Pel que fa al tema Bosch, me n'alegro molt per ell, perquè segurament s'ho mereix, però em sembla que seguiré sense comprar aquest diari fins que algú em demostri amb pels i senyals que ja no és el panfleto de CIU.