divendres, 14 de desembre de 2007

Gran reflexió de Vicent Partal

La pancarta de Rambla
per Vicent Partal


Quan la Mònica Terribas va entrevistar el conseller Tresserras, algú del programa va triar per a il·lustració, un moment i prou, una pancarta famosa a València, que hem vist en moltes manifestacions, i que diu 'Barbaritat Valenciana' amb el logotip de la Generalitat Valenciana. A sota, encara més clar, diu 'Conselleria d'Especulació. No als PAI'. Ahir el conseller Rambla va sulfurar-se per l'aparició d'aquesta pancarta a TV3 i va organitzar un sidral parlant del 'clima d'atac' de Catalunya a les institucions valencianes i afirmant que així no es podia negociar res. Bé, és el vell mètode nazi: la pancarta és valenciana, valencianíssima, però ell intenta d'amagar-ho convertint-la en una agressió exterior i negant, així, que l'oposició la té a casa mateix. 'No són alemanys, són jueus', que ressona...

Article complet

4 comentaris :

Ferran ha dit...

Què fort això del PP. No hi ha nom per descriure'ls. El que més em flipa, per això, no és que freaks com aquest Rambla existeixin (què hi farem; la genètica encara no ha trobat mecanismes automàtics de selecció natural), sinó que hi hagi tanta, però tanta gent tant, però tan garrula que els trobi normals.
Merda de fatxes manipuladors i merda de tarats manipulables.

Charlie Hi-Hat ha dit...

Uns Països Catalans independents només farien que embrutar Catalunya.
València i Ses Illes són fatxes perquè la majoria del poble és fatxa, no perquè ho siguin els seus governants.

Clint ha dit...

Sempre he estat una mica en contra dels Països catalans, és una mica el que volen fer-nos els espanyols a nosaltres no?


Per cert, t'he deixat una cosa al blog!

Gerard Agudo ha dit...

El problema no és que siguin fatxes, sinóq que com diu en Ferran són fatxes i manipuladors, amaguen la veritat i enganyen un poble que es deixa enganyar.