dimecres, 2 de gener de 2008

2008

2008

Bueno, ja tenim el nou any aquí. Un nou any per que:

Els estaments públics fomentin la tendència inflacionista apujant el preu de totes les tarifes de serveis públics per sobre de l’IPC al mateix temps que recomanen als empresaris no apujar el sou en excés.

L’església catòlica continuï fent política ultraconservadora [comentari: si jo fundo una ONG i en els estatuts fundacionals poso que els càrrecs directius estaran vetats a les dones o que els homosexuals no podran formar-ne part em tanquen el xiringuito en dos dies].

Per que la gent es continuï matant entre ella (Iraq, Kenia, Palestina, Pakistan o un institut de Ilinois)

Per que els ajuntaments continuïn instal·lant bandes reductores de velocitat que posen en perill la integritat dels motoristes i la fiabilitat del amortidors dels cotxes. Qui és el crack que se li va ocórrer això?

Per que l’esport continuï tenint més pàgines als diaris i minuts a la ràdio (la tele ja la dono per perduda) que la fam al món o el canvi climàtic.

Per que la industria musical continuï demostrant la seva inadaptació als nous temps i continuï inventat estratègies absurdes per defensar els seus interessos. [comentari: TOUS o D&G podrien imposar un cànon que gravés les bosses de mà i altres complements per que són víctima constant de pirateig, no?]

Per que ens continuï interessant més quin ha estat el primer nen que ha nascut a les terres de Lleida que l’últim que va morir al Darfur.

Per que ja rés mai més valgui menys de 166 pessetes... ni el pa, ni un cafè...

Ho sento... voldria desitjar-vos un feliç 2008 però el que us he posat aquí em surt del cor. Tot i això estic convençut que els que em llegiu sereu raonablement feliços durant el 2008. Gaudiu de la vostra felicitat tant com pugeu però reserveu-vos una estona cada dia per emprenyar-vos, entristir-vos i frustrar-vos... només el que cau gaudeix de la satisfacció de tornar-se a aixecar.

8 comentaris :

Mikel ha dit...

nanu!! començes l´any fort eh??
Apa doncs salut i força!!

Ferran ha dit...

Doncs sí que és durillo, començar l'any amb aquests pensaments. Però tens tota la raó, sobretot en això de no deixar d'emprenyar-nos; si no ho fem sempre hi haurà qui vulgui fer-nos creure que no ens adonem de la merda que ens envolta.
Però, ei!, molt bon any! :-)

Puji ha dit...

Doncs bon any nou sulfurat!

mafalda ha dit...

Quanta raó tens! Jo ja estic enrabiada i tot just som a dia 3, o sigui que la cosa promet.
Abraçades a dojo i molta calma!

Edu Casabella ha dit...

bon any senyor !!!

mossèn ha dit...

comencem bé ... salut

Gerard Agudo ha dit...

Bon any també per tu Dani!!

Charlie Hi-Hat ha dit...

gran frase!!!