dijous, 3 d’abril de 2008

Ja està bé així


Ens delecta amb un disc intimista i de qualitat de tant en tant (avorrit però de qualitat), no deixa de fer gires, continua treien a passejar el trio de la muerte (la RedStrat, la Les Paul i la Pensa MK), es rodeja de grans músics (avorrits però de qualitat), no deixa de tocar Sultans, Brothers i Telegraph i sobretoto no perd l’esencia.

Quines alternatives tindria?

Reagrupar el Dire Straits? Com han fet els The Police… farien un munt de pasta omplirien estadis però ells i els fans serien els primers en adonar-se que « no es lo mismo ».

No haver-los dissolt? Potser si DS hagués estat com U2 o les Rolling que ha mantingut la formació des dels orígens la cosa podria haver durat en el temps. Però els DS es regeneraven per a cada gira i aquesta dinàmica només ha funciona un cert número de vegades. A la enèsima vegada que has d’agafar el telèfon per anar a buscar músics fa mandra.

Tot esperant que Speedway At Nazareth no sigui només un oasi en la travessia del desert: Thankiuuuuuuuuuuuuuu!!!

7 comentaris :

Oscar 7m76 ha dit...

Està clar que amb 61 anys i tot el que porta a l'esquena "està bé així" com dius. Ara només falta que quan torni (esperem que torni) no ho faci al puto Sant Jordi.

T'imagines un Telegraph Road al Liceu? Seria per cremar-lo un altre cop de l'emoció!!!!

Dani R. ha dit...

Això, si hem d'estar sentats que sigui sobre vellut vermell.

Voluntaris per anar a veure'l al Royal Albert Hall?

Clint ha dit...

Comparteixo la comparativa que fas, especialment amb els Police.

Com a mínim, s'ha de dir que en el mon dels blogs sou uns quants els incodicionals!

Puji ha dit...

Hosti, m'esteu posant les dents llargues amb lo del Royal Albert Hall!

D'acord amb el que dius, però encara que no fos lo mismo, no em faria absolutament res que tornessin els straits. Almenys no hauriem de pagar peatges com postcards from Paraguay.

Oscar 7m76 ha dit...

Dani, Puji: ahir no hi havia "tickets available" per cap dels 6 concerts del Royal Albert Hall. Però no sé si és que no en queden (no posava "sold out") o és que ahir no es podien comprar.

Ai mare, no em puc ni imaginar sentint al mestre al RAH... és com veure Déu en persona al Vaticà... (i perdoneu la comparació).

Mikel ha dit...

Crec que estem TOTS d´acord en que el lloc en absolut esta a l´alçada del tipus de concert que ens ofereix el mestre.

adam brown ha dit...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is