dimarts, 8 de juliol de 2008

Parin máquines!


Em faig ressó de part de l'aticle del gran Monegal. Amen.

No hi ha res a dir de la feina dels professionals de TV-3 (Xavi Torres al davant) que van cobrir la moció de censura contra Joan Laporta. Van navegar bé per la barra del trapezi, sense decantar-se. Ni favoritisme pel mandatari, ni paternalisme amb els discrepants. Treball informatiu estricte. O sigui, només podem felicitar-los.

El problema va ser la navegació en si, la travessia que es van veure forçats a realitzar. La connexió va començar a les 20.30 del vespre i, tret del Telenotícies --que el van respectar--, es va acabar prop de la una de la matinada. Ni el 30 minuts es va poder emetre. Hores i hores al Camp Nou intentant omplir el més absolut no-res, ja que el resultat de la moció no es va saber fins a altes hores de la nit. I després, a omplir una altra vegada una llarga espera fins que Laporta es va dignar a corporeïtzar-se.

El president del Barça, o de qualsevol altra empresa privada, té tot el dret a presentar-se davant els mitjans quan li plagui. El que és més discutible és si la gran TV pública d'un país s'ha de paralitzar, suspendre programes, i fer que els seus nois s'inventin el que puguin, per omplir hores de buit total.

7 comentaris :

Charlie Hi-Hat ha dit...

En aquest cas no té raó. Es van anular programes i es va eternitzar, no per culpa de TV3, sinó d'en Moner, que es va apalancar a mirar la final de Wimbledon, i no va donar autorització a començar tot el procés fins que va acabar el partit.
Total, que el que estava programat que acabés a les 22:30, ho va acabar fent de matinada. I m'hi jugo un ou a que a TV3 no li va fer cap puta gràcia.

Clint ha dit...

però algú va mirar-ho???

Charlie Hi-Hat ha dit...

uhmmmmm....jo? (fins les 23)

Ferran ha dit...

Un comentari semblant al teu post, però més curt, clar, vaig deixar en la versió digital de l'AVUI (o era el 3cat24?). Fàstic i ràbia que TV3 perdi el nord d'aquesta manera.

Puji ha dit...

Abans de tot et dóno la raó total i absoluta.

Dit això:

Oju! Entre aquest post i ser perico hi ha una fina línia!

Oscar 7m76 ha dit...

No cal que digui que subcric cada una de les paraules del teu post, Dani.

Serx ha dit...

m'agrada que aquest reflexió la faci un culé...
encara que martingales d'aquest estil TV3,la teva, la meva, la nostra, les fa desde sempre amb el beneplàcit de tothom (bé, menys dels que no culers, siguin pericos, del Resa de bàsquet o de l'Igualada d'hockey) ... molt patètic tot plegat ... però ja sabeu que la ma fosca que mou els fils sempre és poderosa, i la familia política de'n Laporta tots sabem qui són...