dimarts, 5 d’agost de 2008

Aquí estem


Bé, doncs vet aquí un gat vet aquí un gos que les vacances ja s’han fos. Aquest any em toca treballar tot l’agost (i tot el setembre i tot l’octubre, etc..) per que he fet les vacances més d’hora que mai. Arrivederci Toscana, apa siau Santes i tornem a la carga que algú ha de mantenir el país funcionant (i Solbes no està per la labor).

En tornar a la feina una de freda i una de calenta: l’aire condicionat s’ha tornat a espatllar, com els últims 3 estius, i la Ronda Litoral torna a estar dimensionada respecte al vehicles que hi passem. Total, que trigo la meitat de temps en arribar a la feina però suo el doble que si estigues feinejant al tros.

Mentrestant ZP està a punt d’incomplir una altra promesa/llei i els "partits catalans" estan a punt de fer el ridícul un altre cop amb un front comú que no servirà de res (tan de bo m’equivoqui). O tots plegats es posen les piles o Espanya arribarà a un nivell de complexitat burocràtico-institucional que serà (encara més) ingovernable.

De l’invent de la Maleni sobre la gestió dels aeroports ja en parlarem un altre dia que ara toca fer el cafetó.

4 comentaris :

Oscar 7m76 ha dit...

Bentornat al "trapo". Si et serveix de consol, jo començo vacances aquest divendres ;-p

Candela ha dit...

Bentornat! jo també estaré per aquí. Ja ens anirem llegint! Petonets.

Ferran ha dit...

Dani, tot plegat podria ser pitjor. Com a mínim, els polítics estan de vacances amb la qual cosa, quan et miris el TN, no hauràs d'escoltar les tonteries de ZP, Solbes i companyia.

Ooooommmmmm...!

Puji ha dit...

Unos que vienen y otros que se vaaaaaaaaaaaaaaaan...