dimecres, 6 d’agost de 2008

Què sona al meu Ipod: Where the Light Is


Fa temps que no faig cap recomanació musical al blog i bàsicament ha estat per que últimament no ha caigut a les meves mans res destacable. Però fa unes setmanes vaig descobrir, per casualitat que John Mayer havia tret nou CD/DVD: Where the Light Is: John Mayer Live in Los Angeles. Es tracta d’un directe, per tant estem parlant del John Mayer blusero i no del popero-guitarrero dels primers discos d’estudi. El disc segueix l’estela del magnífic Try!

De fet el disc està dividit en tres parts diferenciades, la primera en format acústic (de la que destaca una magnífica versió de Free Falling de Tom Petty), la segona repetint el trio de Try! amb Pino Paladino i Steve Jordan (que vindrien a ser com els Deco i Ronaldinho dels millors moments) i la tercera amb formació de banda de rock (amb versions de Hendrix, Bold as Love i Ray Charles, I don’t need no doctor).

Pels que ja coneixeu a Mayer (nascut al 77, quin gran any!) us diré que al disc no hi falta cap dels seus gran "clàssics". Pels que no el coneixeu i us agrada el blues elèctric o el rock blusejat al l’estil Dave Matthews o Stevie Ray Vaughan us agradarà (molt) aquest disc/DVD.