dilluns, 1 de setembre de 2008

1 de setembre, i ara què?


Sembla com si aquest estiu hagués estat un gran parèntesi, una treva pactada per totes les parts. En plan: d’acord hi ha crisi econòmica, ens volen vacil•lar amb el tema finançament i l’estatut se’l passen pel forro... però marxem de vacances tots plegat i ja en parlarem al setembre.

Doncs el setembre ja està aquí i tenim el mateix merder a casa que quan varem marxar. Malauradament la sogra no ha passat per casa a planxar-nos la pila de roba pendent i fins hi tot em temo que ningú s’ha preocupat de regar-nos el gerani i el potus durant la nostra absència.

Així que què fotem? Apretar-nos el cinturó (un forat més), penjar una estelada en lloc de la Senyera per l’11 de setembre, fer una mani, inundar el facebook de grups reivindicatius...? Que voleu que us digui. Quan ja ni la pròpia bandera del país és prou símbol per reclamar les nostres llibertats és que alguna cosa falla.

No sóc gaire optimista amb el curs 08/09. La crisi tornarà a servir d’excusa per continuar sangrant els nostres impostos i alimentar el “café para todos”, milers de persones al carrer el dia 11 no faran trontollar cap poltrona i el facebook continuarà fent-nos perdre el temps a la feina entre cafè i cafè.

I és que... feu aquest exercici: intenteu visualitzar les cares dels tres caps visibles del Govern; Montilla, Carod i Saura. No us venen immediatament les cares “poloneses” de Sergi Mas, Toni Albà i Cesc Casanovas?

5 comentaris :

Oscar 7m76 ha dit...

Serà molt millor que ens ho agafem tot com si fos una gran broma...

Rita ha dit...

Doncs sí, tens raó. La diferència és que els "polonesos" són bons professionals i fan bé la seva feina: fer-nos riure. Els altres en canvi la fan tan malament que fan plorar i no és aquesta la seva feina. En fi...

Ferran ha dit...

Estem tots d'acord que els nostres polítics són, en termes generals, lamentables. Un cop acceptat això per gran part dels catalans, convindria que algú comencés a fer alguna cosa de profit. Sortim tots al carrer el dia 11? És una manera de fer alguna cosa.

Salut.

Clint ha dit...

És indignant que ningú hagi recordat el pobre gerani!

Mikel ha dit...

i aixo que no has dit res del barça...