dimecres, 29 d’octubre de 2008

Pel boc gros


Sempre he cregut que una de les funcions més importants de la professió periodística és la de servir d’ulls i orelles a la resta de ciutadans, la funció de control als estament públics (jutges, polítics, policia) i al de denuncia del que no és correcte.

En aquesta línia sembla que el ABC ha engegat una campanya de “destape” de vergonyes polítiques. Primer el cotxe de Benach, després les reformes de Tauriño i avui la despesa de Moncloa en manteniment. No ens enganyem, en el fons el que fan és aprofitar una conjuntura en la que tot el que soni a “despilfarro” indigna a qualsevol. I si el despilfarrador és independentista, nacionalista o socialista millor que millor.


Senyors del ABC, si s’hi posen posin-se en serio, deixin estar el reposapeus del pobre Benach i entrin a investigar què passa amb tantes comissions, observatoris, informes oficials, ministeris absurds, sub-sub-sub-secretaris, col·laboradors externs, etc.


Si us plau, ja que s’hi posen agafin el porró pel boc gros. Per què no comencen amb la família Borbón?

4 comentaris :

Oscar 7m76 ha dit...

Ahí l'has dao. Que destapin les vergonyes dels Borbons.

Ferran ha dit...

ABC segueix amb l'especialitat de la premsa espanyola, que tu expliques molt bé. El que no farà mai ABC és anar al "Levante" que tant els agrada, o a Ses Illes, a investigar i destapar tots els casos de trapitxeo immobiliari en què els seus amics estan ficats.

És un periodisme partidista que, d'altra banda, a Espanya ven molt.

Clint ha dit...

el problema és que no n'hi ha un pam de net...la tècnica del ventilador no funciona. Ara és allò d'esperar que no et toqui pillar!

I de fet em penso que al primer que li sua tot això és el borbó gros!

Periodistes, és que em foten a mil!

Puji ha dit...

Aaaaaaara! El que passa és que el rei deu tenir accions de l'ABC, i si dius segons què, et porten a judici, com l'alcalde aquest de Cadis.