dimarts, 18 de novembre de 2008

Futbolereos flipats


Resulta que al Barça de Pep Guardiola li surt UNA jugada d’estratègia i això ja és motiu per omplir diaris, tertúlies i programes de televisió parlant de les virtuts de l’estratègia i de lo bé que la treballen els nois del Pep-Team. Per favor!

Els que hem viscut l’esport més enllà del futbol (i sobre tot, els que hem viscut envoltats d’un esport tan superior al futbol, en tots els aspectes, com és el bàsquet) se’ns regira l’estómac en veure el rebombori que es forma per que en un partit aïllat un equip fa servir la pissarra un parell de vegades i una d’elles li surt bé (l’altra gairebé converteix un corner a favor en un gol en contra). Enteneu el que vull dir, no?

Bé, no hi ha gaire més a dir excepte que el futbol segueix sent superior al bàsquet en un sol aspecte: la cobertura maniàtica que li donen els mitjans. Com van caricaturitzar magníficament els nois del Crackovia ahir al vespre, la noticia més important de la jornada basquetbolística no és com va anar la lliga ACB sinó si Pau i Marc Gasol han pres un burrito de vedella en mal estat al sortir de l’entrenament.

6 comentaris :

Oscar 7m76 ha dit...

M'agradaria veure qualsevol (QUALSEVOL) jugador de futbol intentant memoritzar 2 jugades de bàsquet...

Dani R. ha dit...

I jo qualsevol entrenador de futbol inventant 2 jugades contra individual, 3 contra zona, 2 per sacar de banda i 1 per sacar de fondo (a part de 3 defenses en zona diferents).

Puji ha dit...

És que el Barça portava anys sense fer ni una sola jugada d'estratègia, i ara la gent flipa.

Clint ha dit...

el problema del bàsquet és que els tius aquests son massa alts i foten ràbia!

a més estan més parats que jugant i tot el dia es toquen el cul!

ara, la cobertura sense control del futbol és denunciable, especialment mentre dura el campionat mundial de motociclisme!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Quin fàstic de diaris.

Mikel ha dit...

imaginat si juguessin a futbol america...