dimecres, 24 de desembre de 2008

Drets adquirits


Si uns amics i jo decidíssim engegar una empresa, associació o fundació i en els seus estatuts fundacionals reflectíssim explícitament que les dones i el homosexuals no poden formar part de la junta directiva o de govern i que ni tant sols poden desenvolupar tasques elementals dins de l'organització, els organismes competents em denegarien els permisos per poder funcionar. Les lleis de la majoria de països impediren que aquesta empresa existís.

Per què el que està vetat als meus amics i a mi està permès per a l'església catòlica?

Si uns amics i jo decidíssim muntar una empresa de productes lactics i volguessim incorporar a la recepta del iogutrs imgredients com l'arsènic, el quitrà o la nicotina no obtindriem cap permís de les autotitats competetns per poder inciar la nostra producció. Ni encara que ens comprometéssim a fer constar que els nostres iogurts poden matar i limitessim la seva venda a majors de 18 anys, ni així obtindriem els permissos.

Per què el que està vetat als meus amics i a mi està permés per a les empreses tabacaleres?

Per què és il·legal conduir a més 120 km/h i en canvi és legal que la industria automobilística fabriqui vehicles que arriven als 240 km/h? Per què no s'ha fixat ja una data a per a la desaparció dels vehicles de combustió interna propulsats amb petroli? Per què es permet que un sector que deixa de ser competitiu desapareigui, com el sector textil i en canvi es continuen gastant henormes quantitats de diners en mantenir subsidiat una altre sector que també ha deixat de ser-ho, com el sector agrari?

6 comentaris :

stratosergio ha dit...

Amen, amen y amen

Y ¿por qué se gasta más dinero en animar a que la gente se cambie de tele por una que tenga TDT que en animar a usar el transporte público? Llamadme mal pensado, pero ¿oo será que quien decide estas cosas tiene algún que otro interés por ahí escondido?

Ferran ha dit...

El món està així de mal governat. Nosaltres hem de ser cívics, responsables, pagar els nostres impostos quan toca i no sé quantes coses més, mentre els qui haurien de prendre decisions importants, es dobleguen a obscurs interessos. Colla de malparits, ens tenen "rodejats".

Tot i això... oommm i bones Festes!

Charlie Hi-Hat ha dit...

plas plas plas plas plas pls!

(Sergio: sabia reflexión, pardiez!)

Puji ha dit...

Per què? Per quèèèèèèèèèèèèèèèèè!!!???

Ratilla ha dit...

Eiiii... que la quejica era jo!!!!
Per cert, i per què un que es pregunta tants perquès escriu ENORME amb "H"!!!!

Jajajaa... necessitava tenir el momentasu tope-tope repelent del día!!!

;-)

Mikel ha dit...

plas plas plas , grans preguntes!!! que algu li podria haver fet al Zapatero o al Rajoy al tengo una pregunta para usted enlloc de preguntar el preu d'un putu cafe!!!