dimarts, 16 de desembre de 2008

PSC S.A.


El PSC votarà a favor dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) proposats pel ministre Solbes (Nota1: Solbes és el ministre d’economia d’Espanya i Diputat per Madrid, però primer de tot és dirigent del PSOE. Nota2: Els 25 diputats del PSC al congres són ciutadans de Catalunya i diputats per Barcelona, Girona, Tarragona o Lleida, però primer de tot són militants del PSC-PSOE).

No cal donar-hi més voltes, com a polítics professionals que són es deuen al seu contracte. I no em refereixo al contracte democràtic amb els votants, sinó al contracte laboral amb la corporació que els permet exercir la seva professió, el seu Partit. Segur que molts d’ells han debatut i consultat amb el coixí què seria millor votar el proper dijous, però no ens enganyem, ho deuen haver fet des de la hipòtesi de que poguessin votar en consciència.

Al final la qüestió és més fàcil, votaran el que la seva corporació decideixi que han de votar per tal de beneficiar-la i perjudicar a les corporacions competidores. I no se n’amaguen, Iceta ja va deixar clar que votar no als PGE provocaria una festa amb “vino espumoso de Castilla” a les oficines centrals del PP.

I és que els principals beneficiats del fet que el PSC votés no als PGE no seria el poble de Catalunya com alguns ens han dit. No, els principals beneficiats serien els competidors del PSOE i PSC, el PP i CiU respectivament. Només que un parell de diputats per Tarragona s’absentessin de la votació de dijous, ZP perdria la votació (de fet ni tan sol, cal que cap PSCero hi voti en contra) i tota la maquinària corporativa del PP i CiU es posaria en marxa per robar quota de mercat als actuals líders.

A continuació la llista del 25 empleats del PSC-PSOE a Madrid. No sigueu gaire durs amb ells. Segur que les empreses per a les que treballeu vosaltres també fan coses que no us agraden i no per això presenteu la dimissió immediatament. Al carrer fa molt de fred i cal dur un sou a casa.

Barcelona:

Girona Lleida Tarragona

4 comentaris :

Puji ha dit...

Ho he dit mil cops, però ho repeteixo: fins que el PSC no engegui el PSOE a pastar i s'independitzi no tenim res a pelar.

El que més ràbia em fot és el paperot: ui ui que potser votem en contra, ui ui quina por. Subnormals!

Oscar 7m76 ha dit...

No hase falta desir nada más.

Charlie Hi-Hat ha dit...

A cagar tots i cadascun!

Anònim ha dit...

La cosa passa per organitzar un col·lectiu per l'abstenció que obligui a tots els polítics a abandonar la política. Aquesta setmana entre el PSC, en Saura i la Maleni, ... La setmana passada el d'ERC i en Fraga ...