dijous, 11 de desembre de 2008

Where is Chacón?

On ets Chacón? On està la gran triomfadora de les eleccions generals a Catalunya? On esta la super mami, la mega ministra? On està la gran defensora dels interessos de Catalunya ara que el tema del finançament s’enquista de mala manera? On estan els 25 diputats que havien de ser decisius, per que si “Zapatero guanya, guanya Catalunya”?

I tant que són decisius, però el que potser no veu deixar clar en el seu moment és en quin sentit serien decisius. Han resultat decisius per que ZP no tingués cap problema en fer la seva ignorant compromisos i lleis referendades, però són un llast pels interessos de Catalunya.


Què passa Chacón, que Catalunya ja et queda petita? Ja apuntes cap a la Moncloa i empastifar-te amb el finançament i el recurs del TC a l’Estatut et podria embrutar les mans? Es clar, ara estàs liada en “temes d’estat”.

Els del PSC teniu tot el dret a ser tant PSOEros com vulgueu, faltaria més. Però si us plau, deixeu de vendre motos i jugar a l’ambigüitat per arreplegar vots cap al sarró. Dijous teniu l’enèsima oportunitat per demostrar que els 25 diputats del PSC són útils per Catalunya. Oportunitat que estic convençut que deixareu passar, per molt ambigües que siguin les declaracions del senyor Zaragoza als mitjans. Els pressupostos generals tiraran endavant amb els vots del PSC i dels bascos (busca’ls també a aquests quan els necessites) i aquí ens quedarem amb la mateixa cara de babaus de sempre.

5 comentaris :

Ferran ha dit...

Començo a tenir problemes de debò per parlar de política amb els meus amics del PSC. La passió pels colors del seu partit sembla ocultar, cada cop més, la passió que se'ls suposa, i que asseguren sentir, per l'interès del seu país.

Sí, cada cop em costa més parlar de política amb els meus amics del PSC...

Charlie Hi-Hat ha dit...

Jo estic segur que el 90% dels vots del PSC són de gent que hagués votat al PSOE. Amb lo qual, res a dir.

Bé, sí, que la gent és tonta i els polítics mala gent.

Anònim ha dit...

POCA "COÑA"AMICS, QUE LES LLISTES NEGRES EXISTEIXEN,I ELS DEL CARRER NICARAGUA, SE LAS APRENEN DE MEMORIA. CERT, LA GENT VA VOTAR P.S.O.E., NO LA CARALLOTADA DE LA "CATALUNYA OPTIMISTA". JUGANT AMB BCN.....

Puji ha dit...

Doncs això. Res més a dir.

Oscar 7m76 ha dit...

Fets, no paraules.