dimecres, 18 de març de 2009

Ratzinger Z


Ahir, el papa Benet XVI va iniciar la seva primera visita pastoral al continent africà, i ja a l'avió que el traslladava des de Roma fins a Yaoundé, abans fins i tot de trepitjar el sòl camerunès, va advertir que el flagell de la sida "no se superarà amb la distribució de preservatius", una mesura que, segons la seva opinió, només "agreuja el problema".

Anem a pams. La primera afirmació em podria semblar acceptable si entre "superarà" i "amb" hi intercalem "només". El problema de la sida no es superarà NOMÉS amb la distribució de preservatius. A més de distribuir-los cal convencer a la gent que se'ls posi!!!!

Ara bé la segona declaració clama al cel. Com es pot deixar anar una "arrecada" com aquesta i no explicar-ho. Si el Sr. Ratzinger té informació contrastada* de que la utilització del preservatiu agreuja el problema de la sida té l'bligació moral (sic) d'informar a les autoritats sanitaries internacionals i aportar tota la informació de que disposi.

*en ple segle XXI no es considera "informació contrastada" a "això és així per que un colom blanc a baixat del cel i m'ho ha dit" o a "això és així per que uns senyors van escriure la millor faula mai escrita fa 2.009 anys "

3 comentaris :

Puji ha dit...

I després surt de l'avió i el "jalean qual emperador de antanyo"

Quins collons!

stratosergio ha dit...

Es lo que tienen estos radicales católicos...

Ferran ha dit...

Això del Papa clama al cel, per dir-ho d'alguna manera...