dimarts, 12 de maig de 2009

"Trae al Tarado"
Segur que si sou fans de Tarantino el títol del post ja us haurà transportat a una de les escenes de la magistral Pulp Fiction. Si no l'heu vist us poso en situació, per que em sembla una escena memorable i de rabiosa actualitat.

En aquesta magnífica escena Butch (Bruce Willis) i Marsellus Wallas acaben lligats i amordassats al magatzem d'una estranya botiga on Zed (que és policia) i un altre pervertit pretenen aplicar la justicia per la seva mà amb l'unic objectiu de gaudir veient patir als dos protagonistes.

Per fer-ho requereixen de l'ajut de "El Tarado". Un dividu vestit completament de cuir i que tenen retingut a un bagul ple de candaus. Tot i que el Tarado està dormint, Zed i el seu compinche decideixen despertar-lo i dur-lo en presencia de Butch i Marsellus. Zed i el seu amic decideixen perpetrar la seva particular concepció de justicia amb Marcellus i se l'enduen a un cuartet. Menstrestant deixen a Butch lligat i en companyia de el Tarado. No desvelaré com acaba l'escena però us diré que finalment el pobre Marsellus no hi surt gaire ven parat però el més sorprenent és que la figura que feia més por de tota l'escena al final no pinta res. Només serveix per acollonir al personal mentre Zed és qui executa, amagat en un quartet, el seu pla diabòlic.

Feta aquesta reflexió cinemtogràfica, parlem una mica de política. Venen elecccions i al PP es mouen. Com que estan aborrits han dit: "Mayor Oreja, saca al reTiRADO". I han tornat a treure a la palestra a JM Aznar. Un paio que ya no pinta res però que cada vegada que el veus i els sent parlar t'acollones.

5 comentaris :

Puji ha dit...

Magistral.

a més, m'ensumo que ens passarà el mateix que al pobre Marsellus.

Oscar ha dit...

Jo quan sento a l'Ansar més que acollonir-me, em parteixo la caixa.

silperse www.catalanet.cat ha dit...

Ei Dani!!! Volem més plantes!!! jejejje...

stratosergio ha dit...

Con el subwoofer reparado, a ver si un día hacemos una quedada en mi casa para ver esta peli. Ya sabéis, "en plan friky sólo para tíos con ganas de tiros y palabrotas" jaja

Puji ha dit...

Sergio, això està fet, mecagunlaputa!