dimarts, 16 de juny de 2009

Al lloro, que no us entabanin!


2 de maig de 2009: 2 a 6 al Bernabeu i inici de l'Edat d'Or blaugrana
6 de maig de 2009: gol d'Iniesta al Camp del Chelsea
13 de maig de 2009: 1 a 4 a la final de Copa
17 de maig de 2009: Campions de Lliga
27 de maigde 2009: Campions d'Europa
...
9 i 11 de juny de 2009: un altre equip que no és el Barça fitxa a Kaka i a CR a la desesperada i finiquita l'Edat d'Or blaugrana.

Mare meva, el boig del talonari hipoteca fins hi tot la llitera del massatgista del Madrid per poder comprar dos cracks a preu de transbordador espacial i "el entorno" es torna boig. S'oblida de les copes que tenim al museu, dels moments viscuts durant l'ultim més, dels èxits, del triplet, del messies Guardiola i l'únic que importa és fer comparacions absurdes de quants hospitals es podrien construir a l'Índia amb els dines que Voldemort s'ha gastat sense tenir-los.

Que no us entabanin, que no estem tant malament. Deixeu que "l'inombrable" vagi tirant de Visa, que quant li arribi l'extracte s'haurà de vendre fins els calçotets (del massatgista, per que ell prou que se'n cuidarà d'enganxar-se els dits).

2 comentaris :

Ferran ha dit...

Quanta raó tens, Dani. Un projecte com el Barça 2008-2009 no s'ha embastat a base de milions, sinó d'alguna cosa molt més important i intangible. Juraria que això, Florentino ni ho ha pillat ni ho pillarà. Com tu dius, que vagi pagant...

Babunski ha dit...

Almenys el MAdrid no va per Catalunya fent malbé les pedreres dels altres equips.