dilluns, 22 de juny de 2009

Proud to be an Angel

Qui més qui menys té algun hobby que altre i per poc que ens sentim orgullosos d'ell a tots ens agrada compartir-lo amb la gent que ens envolta. Exposar els nostres puzles de 10.000 peces al centre cívic del barri, aconseguir fer una exposició dels nostres quadres, escultures o fotografies, que ens vinguin a veure com fem de Satanàs als Pastorets, que algú llegeixi les galerades d'una futura novel·la i mil coses més. En el meu cas es tracta de la música, el meu principal hobby des de fa uns quants anys.

Per sort, durant aquests anys he tingut l'oportunitat de portar al meu hobby a l'escenari per gaudir d'ell acompanyat de tots aqueslls que s'hi han volgut acostar. Oportunitats no n'han faltat des de l'epoca dels Crabstone i passant pels mítics Weirdo o el Quinto Mundo fins arribar als Angels Of Mercy. Cada vegada que pujes a un escenari a tocar és especial, el que sents i el que veus que els altres estan sentint fa que l'estona que estas tocant sigui molt emocionant. Però haig de reconèixer que l'experiència de dissabte passat al Dia de la Música de Mataró va tenir un plus respecte d'altres ocasions. Potser per que les expectatives no eren gaire bones, havíem de tocar al sol de les 6 de la tarda, sense proves de so i davant una plaça Santa Anna presumiblement buida.

Al final, però els deus del rock van estar de part nostra. El cel es va nubolar sense arribar a ploure, el tècnic de so va fer una feina prou digna pel poc temps de que va disposar per sonoritzar-nos i el que és més important: la gent que passejava pel centre de la ciutat es va aturar a escoltar-nos.

Veure entre el públic gent coneguda és un gran plaer (sobretot i el teu fill de 6 mesos et ve a "veure" actuar per primer cop), però estar tocant a dalt d'un escenari i veure com crides l'atenció de desconeguts que s'aturen i comencen a seguir el ritme de la música amb el peu és una experiència formidable.

En Martí (degudament protegit) al seu primer concert de rock.

Teniu un magnífc reportatge fotogràfic del concert al blog d'en DooMMaster (thankiuuuu!!!)