dimarts, 11 d’agost de 2009

Back Again


Ja tornem a estar al peu del canó. Després unes merescudíssimes vacances entre la Costa Brava i la meva ciutat (Les Santes no se las pot perdre cap mataroní que vulgui ser digne d'aquest gentilici il·lustre).

El temps passa però res no canvia: la política no ens porta ni endavant ni enredera (ni comen ni dejan comer), els coloms ja ens superen en número (aviat dominaran el món), la màfia basca continua posant bombes pels "puestos", l'aire condicionat de l'oficina continua funcionan com el cul, el món de l'esport torana a estar de dol per la mort d'un jove amb molt de futur (i al que els seus s'estimaven un munt), he deixat de ser president de la comunitat de propietaris, continuo sense decidir-me quin portatil comprar-me (any suggestions arround 600€), el país segueix en mans de funcionaris indocumentats (cada vegada que recordo que Saura és Conseller d'Interior del meu país se'm posen els pels de punta).

3 comentaris :

Ferran ha dit...

Com a mínim, tu tornes amb l'energia necessària per fer front a tanta desgràcia junta; imagina't els qui encara no han començat vacances, i a sobre han de lidiar amb tot plegat, ja sense forces! :)

Ànims per la rentrée.

Oscar ha dit...

Bueno, com deia aquell: "unos vienen y otros se van".

Apa, aquí queda dit...

Vigila'ns el corral mentre siguem fora :)

Babunski ha dit...

Uf! I jo estic esperant tornar a treballar! Un estiu amb un crio de 2 anys que no para quiet es fa llaaaaaaaaaaaarg...