dilluns, 24 d’agost de 2009

Show me the money!

La CMT és l'organisme que regula el mercat de les telecos al nostre país. Aquest organisme té el saludable costum de redactar un informe trimestral amb les dades més rellevants del sector. Fullejant l'últim informe T1-09 hi ha hagut una dada que m'ha cridat l'atenció: ingressos totals per operador. "A bot pront" les dades són una mica estèrils (milions d'euros al trimestre), però si apliques un petit factor de conversió surten a flot uns números molt més entenedors.
Aquí teniu les dades de la CMT (clickeu per ampliar) amb dues columnes afegides per mi per veure els ingressos diaris i els ingressos per hora! Au! Si sou clients d'alguna d'aquestes companyies agafeu la propera factura i ploreu, si sou empleats d'alguna d'aquestes companyies (prrfff), agafeu la propera nòmina i foteu-vos un tret.

2 comentaris :

Ferran ha dit...

Tots parlem de la immoralitat que ens ha portat a la crisi actual, però no veig com ens ho farem per canviar les coses. Una colla de cràpules, són els "mandamasos" d'aquestes megaempreses.

Puji ha dit...

Uf! Quanto cabrón! Quan comenci els posts a la cullerada explicaré un bonic episodi vacacional amb la companyia que et paga les garrofes.