dilluns, 14 de setembre de 2009

Dues vagades amb la mateixa pedra

Després de que la majoria de politics d’aquí i d’allà piquessin l'ham d’Arenys de Munt amb reaccions del tipus: “és una fantochada que no serveix per res, però s’ha de prohibir per que es il·legal i la unitat d’España es inqüestionable” (colaria com a oxímoron?). Ahir la majoria de politics d'aquí han tornat a caure de quatre grapes, en aquest cas, a la trampa de Laporta. Els professionals de la política han vist de cop perillar la poltrona i han reaccionat. “Laporta, zapatero a tus zapatos” (Sánchez-Camacho dixit).

Laporta insinua que potser un dia farà de polític explicant quines són les seves afinitats i la classe política reacciona dient-li que es calli, que ell no és un professional del tema i que el que ha de fer és cuidar-se de la seva entitat. Li recorden que al FCB no tothom pensa com ell i que donant les opinions que dona pot disgustar algun dels “socispatitzants”. Això sí, al final de la crítica hi afegeixen el clàssic, “però ell sabrà el que li convé”.

Molt bé, tots ens devem al nostre “zapato” menys els professionals de la política que són els únics que poden ocupar l’espai públic encara que siguin uns sapastres cum laude. (Dolors Camats s’enduria l’honoris causa).

2 comentaris :

Oscar ha dit...

Sobre Laporta volia escriure avui mateix, però faig un avançament. El senyor (?) Laporta no és sant de la meva devoció perquè bàsicament presideix el que presideix, però és d'agraïr que un personatge públic digui clarament el que pensa en el tema de l'autodeterminació.

Com bé dius, si els polítics estan tant nerviosos deu ser perquè tenen por de perdre la cadira.

Ferran ha dit...

Què vols que et digui, Dani? Que bramin, si no tenen altra feina a fer. De problemes per ocupar-se'n n'hi ha a cabassos, però com és habitual en aquest país, els pseudopolítics que es dediquen a aquesta ciència estan més preocupats en buscar-se titulars que en solucionar marrons.