dimecres, 23 de setembre de 2009

Nou portàtil – Dell Studio 15

dell1

Després de dues setmanes amb ell us faig un petit “review” del portàtil nou que ens hem comprat a casa. Es tracta d’un Dell Studio 15 (model 1555).

Primer de tot comentar-vos, per aquells que no esteu avesats a comprar online, que la transacció amb Dell ha estat perfecta. Aquesta marca només ven els seus productes a traves de la seva web (o per telèfon). Això en teoria abarateix els costos tot i que impedeix palpar el producte abans de decidir-te. En el meu cas vaig trucar, vaig parlar amb un comercial per donar-li les especificacions concretes que volia (els equips són altament configurables per ajustar-se a cada necessitat i pressupost ) i en 10 dies un simpàtic transportista d’UPS em duia el paquet a casa.

Només quatre notes per informar sense avorrir massa:

  • dell2 Disseny: mooolt bé (dacord, no és un superfaxion MacBook, però de veritat que està molt ben acabat).
  • Rendiment: el meu porta un Dual Core P8600. No és una bestia parda però arrossega el Windows Vista sense problemes. Els 4Gb de RAM també ajuden.
  • Connexions: molt complert. USB, HDMI, xarxa, VGA, eSATA, wifi, bluetooth, FireWire, audio…
  • Pantalla: 15,6” panoràmica, prou gran per poder treballar amb ell llargues estones i prou ajustada per que no deixi de ser portàtil.
  • Altres: lector de targetes 8en1, gravador de DVD de ranura (no de safata). Porta el Vista però és actualitzable a Windows 7 gratis (quant surti).

En fi, molt satisfet de la compra.

2 comentaris :

Babunski ha dit...

I les mides?

Dani R. ha dit...

Dimensiones y peso
Anchura: 371.6 mm (14,6")
Altura: 25,3 mm (1") por delante; 38,9 mm (1,3") por detrás
Profundidad: 252,9 mm (10")
Peso: peso inicial de 2,515 kg (