divendres, 29 de maig de 2009

Spay D'Spotify: Eric Clapton and Steve Winwood


Avui inaugurem una nova secció a l'Espai D: Spay D'Spotify
I per estrenar-nos, una clàssic (Eric Clapton) que torna a treure disc, tocant el de sempre i sonant com sempre, fent-se acompanyar per un altre clàssic (Steve Winwood) i tocant en un escenari mític (Madison Square Garden). Però en definitiva què són els clàssics sinó?


Eric Clapton and Steve Winwood >> Live From Madison Square Garden

dijous, 28 de maig de 2009

Extraordinari

Foto: Jordi Cotrina/EL PERIODICO

extraordinari -ària

1 1 adj. [LC] Que està fora de l’ordre o de la regla comunament seguida, no acostumat. Despeses extraordinàries. Remeis extraordinaris. Una sessió extraordinària. Un pressupost extraordinari.
1 2 m. [LC] Allò que és extraordinari: despesa imprevista, plat que s’afegeix al menjar diari, etc. Amb els diners que has guanyat podràs fer un extraordinari.
2 adj. [LC] Que excedeix el grau, la mesura, el nivell, habitual, ordinari. Un talent extraordinari. Tenir una força extraordinària. Un artista extraordinari.
3 m. [LC] Exemplar especial, sovint monogràfic, d’una publicació periòdica. L’extraordinari de Nadal.

dimecres, 27 de maig de 2009

tots som un (negoci)

Avui tots som un, negoci:

Venedors de diaris
Venedors de bufandes
Venedors de tela (s'estan venent km de tela blaugrana i catalana)
Venedors de TV
Venedors de samarretes falses
Venedors de petards (s'ha avançat la campanya de Sant Joan)
Venedors de taps per les orelles (sempre hi ha gent rara)
Nike
Agències de viatges/companyies aèries
El Barça
Pizza Hut / Telepizza / etc.
Restaurants xinesos (als que hauràs de trucar quan a PizzaHut et diguin que s'ha acabat la massa fina)
Oraganitzadors de pantalles gegants a la plaça del poble
Venedors de cervesa i nachos (i d'alguna salsa, per que no et fotaràs els nachos a palo seco, no? Per que vale estan bons, però no deixa de ser farina de blat torrada. Vamos, com si menjesis pa amb res... almenys posa-hi una mica de guacamole o de chedar que sino t'hauras de fotre quatre litres de birra i pots acabar com... m'he liat).
Bars i restaurants
Lateros (amigo servessssa do euro)
Venedors de condons (potser)

dimarts, 26 de maig de 2009

Europees: Els votants

Veient aquest vídeo un no té altre remei que pensar: "el vot d'aquesta gent val el mateix que el meu?" o el que és pitjor, "servirà el meu vot per acabar amb aquest tipus de gent?"
Gràcies Joan pel link

dimecres, 20 de maig de 2009

Rock all night


Un local pintoresc i agradable, un so més que acceptable i sobretot una sala plena d'amics, coneguts i curiosos. La consolidació de la nova formació i el debut a Barcelona. Calor i noves sensacions. Son a primera hora del matí i felicitacions en arribar a la feina. Tot això va ser AoM a la sala Monasterio. Gràcies a tots els que vau venir.

www.angelsofmercy.tk
become a fan in facebook

Aviat més fotos

divendres, 15 de maig de 2009

Europees: Les Candidatures


Decidir a qui votaràs en unes eleccions "normals" ja és difícil però lo de les eleccions al Parlament Europeu és de gimcana total. Primer les candidatures. Com que aquestes eleccions són a circumscripció única (qui es presenta es presenta per tota Espanya i no només per una província) els partits a que estem acostumats queden camuflats dins de coalicions estranyísimes. Al loro:

Si voleu votar a en Tremosa (CiU) haureu de votar a Coalición por Europa (CEU) que és la suma de diferents (molts) partits nacionalistes i que ordena els seus candidats així:
1. Don Ramon Tremosa i Balcells (CiU).
2. Doña Izaskun Bilbao Barandika (EAJ-PNV).
3. Don Salvador Sedó i Alabart (CiU).
4. Doña Claudina Morales Rodríguez (CC).
5. Doña Mireia Huerta i Sala (CiU).
6. Don Enric Nomdedeu Biosca (BNV).
7. Don Joan Cales Verd Cirer (UM).
8. Don Carlos Bautista Ojeda (PA).
9. Doña Amaia Arrizabalaga Idiaquez (EAJ-PNV).
10. Doña Roser Ràfols i Vives (CiU).

Si voleu votar a en Junqueras (ERC) haureu de votar a Europa de los pueblos-verdes que també és la suma d'una pila de partits variats. Ordenen els seus candidats així:
1. Don Oriol Junqueras Vies (ERC).
2. Doña Ana Miranda Paz (BNG).
3. Don Inaki Irazabalbeitia Fernández (ARALAR).
4. Doña Pura Peris García (LOS VERDES).
5. Don Sabin Intxaurraga Mendibil (EA).
6. Don Miguel Martínez Tomey (CHA).
7. Don Ramon Àngel Quetgles Ramis (ENTESA PER MALLORCA).
8. Doña Marta Rovira Vergés (ERC).
9. Don Alberte Souto Souto (BNG).
10. Doña Leticia Crespo Mir (CHA).

En el cas del PPC i el PSC la cosa ja és més normal perquè sempre van barrejats amb els seus companys del PSOE i PP. Aquí però ens costarà més identificar quins són els candidats catalans per que no ho especifiquen a les llistes.

PSOE:
1. Don Juan Fernando López Aguilar.
2. Don Ramón Jáuregui Atondo.
3. Doña Magdalena Álvarez Arza.
4. Doña María Badia i Cutchet.
5. Don Miguel Ángel Martínez Martínez.
6. Doña Carmen Romero López.
7. Don Alejandro Cercas Alonso.
8. Doña Iratxe García Pérez.
9. Don Enrique Guerrero Salom.
10. Doña Inés Ayala Sender.

Diria que la número 4, és la primera candidata del PSC que apareix a la llista. Això sí, si surt ella també surt la Maleni.

PP:
1. Don Jaime Mayor Oreja.
2. Don Luís de Grandes Pascual.
3. Doña Teresa Jiménez-Becerril Barrio.
4. Don Alejo Vidal-Quadras Roca.
5. Doña Pilar del Castillo Vera.
6. Don José Manuel García-Margallo Marfíl.
7. Doña Carmen Fraga Estévez.
8. Don Pablo Zalba Bidegain.
9. Don Iñigo Méndez de Vigo Montojo.
10. Doña Rosa Estarás Ferragut.

En aquest cas també el número 4 és el primer català (prrfff) de la llista del PP

Let's rock - AoM en concertSegur que ja us heu assabentat pels mitjans però tota promoció és poca. Dues racions d'Angels contrades en pocs dies. Diumenge a Mataró en horari semi infantil, a l'aire lliure i gratuït i dimarts en un "antro" de perdició en horari canalla i a 4€.

Per cert, pels que no estigueu informats encara, després d'uns mesos com guitarra rítmic dels Angels he tornat al meu instrument natural. Drums forever!

dimecres, 13 de maig de 2009

Espai D mediàtic


La vida 2.0 té aquestes coses, que mai no saps amb quina part de món connectaràs demà quant et llevis. Pot ser que un ex company d'institut que als 17 anys va marxar a Xile te retrobi per la xara 15 anys després o que un conciutadà teu que no coneixes de res dediqui TRENTA minuts de ràdio a parlar del teu bloc (i dels Angels) en la seva secció a Ràdio Arenys.

Gràcies Xavier!

Audio aquí

dimarts, 12 de maig de 2009

"Trae al Tarado"
Segur que si sou fans de Tarantino el títol del post ja us haurà transportat a una de les escenes de la magistral Pulp Fiction. Si no l'heu vist us poso en situació, per que em sembla una escena memorable i de rabiosa actualitat.

En aquesta magnífica escena Butch (Bruce Willis) i Marsellus Wallas acaben lligats i amordassats al magatzem d'una estranya botiga on Zed (que és policia) i un altre pervertit pretenen aplicar la justicia per la seva mà amb l'unic objectiu de gaudir veient patir als dos protagonistes.

Per fer-ho requereixen de l'ajut de "El Tarado". Un dividu vestit completament de cuir i que tenen retingut a un bagul ple de candaus. Tot i que el Tarado està dormint, Zed i el seu compinche decideixen despertar-lo i dur-lo en presencia de Butch i Marsellus. Zed i el seu amic decideixen perpetrar la seva particular concepció de justicia amb Marcellus i se l'enduen a un cuartet. Menstrestant deixen a Butch lligat i en companyia de el Tarado. No desvelaré com acaba l'escena però us diré que finalment el pobre Marsellus no hi surt gaire ven parat però el més sorprenent és que la figura que feia més por de tota l'escena al final no pinta res. Només serveix per acollonir al personal mentre Zed és qui executa, amagat en un quartet, el seu pla diabòlic.

Feta aquesta reflexió cinemtogràfica, parlem una mica de política. Venen elecccions i al PP es mouen. Com que estan aborrits han dit: "Mayor Oreja, saca al reTiRADO". I han tornat a treure a la palestra a JM Aznar. Un paio que ya no pinta res però que cada vegada que el veus i els sent parlar t'acollones.

dijous, 7 de maig de 2009

El que passa quan no tens Canal+ (i juga el Barça)


A casa no tenim Canal+ i la logística dels dimecres no va permetre anar a cals pares o els sogres o al bar, així que vam optar per mètodes alternatius per seguir la semifinal de la Champinyons. Mentre sopàvem, la ràdio tradicional (l'FM de tota la vida), però després de sopar com que volia mirar el correu i faceboquejar una mica em vaig posar RAC1 per internet i vaig conseguir conectar amb una transmissió de canal+ pirata d'una web rusa.

La cosa no pintaba gaire bé, el Chelsea apretava, ens expulsen Abidal, no creem oportunitats clares i el minuts passaven. En un moment donat mentre en Pou i els seus tot just anunciaven que el temps afegit seria de 3 minuts ens va semblar sentir un petard. "Ostia! Ha estat un petard?" "Vols dir?" Pum! Un altre! (és que al meu barri som molt culés). "Si, si, fijo que són petards".

En Pou encara "vivia" al minut 91 i no passava res i al plus pirata encara no havien anunciat el temps afegit. Ràpidament obro el navegador i tiro de diaris online: 1-1 Iniesta min 93. No pot ser!!! Parem l'orella i comencem a sentir en Pou narrant una jugada molt estranya entre Eto'o i Messi que acaba amb un xut del PUTO GUSILUZ!! Uaaalaaaa!!! Ràpidament minimitzo la pàgina de RAC1 i torno a la web rusa on encara estan al minut 92... va home va! Si no ho veig amb els meus propis ulls no m'ho creuré (encara que en Pou i els seus ja desvarien sense control). La pilota li arriba a Eto'o (intueixo que és ell perque està pixelat a tope), Messi, Iniesta i golarrrrrroooooo!!

Després de viure el gol per quarta vegada (petards, diaris online, radio online, tv online) comencem a creure que tots els camins porten a ROMA. Aquest resultat demostra dues coses: que el futbol a vegades és just i que el so (petards) és 4 minuts més ràpid que la imatge (C+ pirata).

Tema apart: La Final Perfecta


Des de qualsevol perspectiva el MUFC-FCB és la final perfecta (inclús la UEFA ho tenia clar):
El vigent campió contra l'aspirant revelació
SIR Alex Ferguson contra CSJ* Guardiola
L'expert contra el debutant
El futbol de tota la vida contra el nou futbol
Premier League contra LFP (les dues millors lligues europees?)

I l'escenari perfecte, Roma: el breçol del Circ (en el sentit ampli de la paraula)

*CSG = Creu de Sant Jordi per en Pep demà mateix, Montillaaa!!

dilluns, 4 de maig de 2009

El bunyol de la TDT


L'acrònim TDT és el nom que hem posat aquí al que a tota Europa es coneix com DVB-T. Aviat (per a alguns molt aviat) aquesta serà l'única manera de veure televisió (en el sentit clàssic de la paraula) de forma graruïta. Les trancisions tecnològiques no acostumen a ser especialement traumàtiques per la població alfabetitzada si el nou producte aporta millores respecte al que sustitueix (pas del fixe al mòvil, del vinil al CD, etc..), EXEPTE si les institucions públiques s'encaparren en posar-se pel mig. I com no aquest és el cas de la TDT. PEr tant el bunyols està servit:

Fins fa unes setmanes no hi havia legislació que regulés la TDT de pagament (un mecanisme imprescindibles per poder rentabilitzar les inversions de les tv privades)

Continuem sense un reglament que defineixi clarament com han de ser les emisions en HD ni els serveis interactius.

Continua sent legal vendre aparells de TV senese receptor de TDT integrat.

I per acabar-ho de rematar, un procés de concessió de llicencies (estatls, autonòmiques i locals) que no deixa d'encallar-se una vegada i una altra en els diferents Tribunals Superiors de Justícia del país.

Això si, a casa (Mataró) ja rebem 46 canals (de merda, si em permeteu l'afegitó)!!!

Qui és qui a la meva TDT:

MUX Local del Maresme (pubilc/privat)
- Televisió de Mataró (Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals de Mataró)
- Canal Català Maresme (Smile Advertising - Ferran Cera)
- Maresme Digital (Consorci públic format per ajuntaments)

MUX Local del Barcelonés públic
- Barcelona TV
- TV de L'Hositalet
- TV de Badalona
- TV Besos

MUX Local del Barcelonés privat

- Localia (Grup Prisa)
- Canal Català Barcelona (Smile Advertising - Ferran Cera)
- urBeTV (Arista Televisió de Barcelona SA)
- 25 TV (sense info)

MUX Autonòmic 1 (CCMA)
- TV3
- 33
- 3/24
- k3/300

MUX Autonòmic 2 (CCMA)
- TV3
- 3/24
- Canal 9
- IB3

MUX Autonòmic privat
(Emisions Digitals de Catalunya = Grup Godó)
- 8TV
- Barça TV
- EDC3
- 105TV

MUX Estatal públic (RTVE)
- La 1
- La 2
- 24h
- Clan

MUX Estatal privat 1
(Unidad Editorial/Grupo Recoletos ... el Mundo, Marca)
- Teledeporte (Pertany a RTVE)
- VEO7
- SONY TV en VEO
- Tienda en VEO
- Intereconomia

MUX Estatal privat 2 (Sogecable/Grupo Prisa)
- Cuatro
- CNN+
- 40 Latino
- PROMO TV
- La Sexta (Globomedia, Mediapro, BBK, El Terrat, Arguiñano)

MUX Estatal privat 3 (Mediaset-Berlusconi(50%)/Vocento(5%)/IBEX(45%))
- Telecinco
- FDF
- Telecinco 2
- Cincoshop
- Disney Channel

MUX Estatal privat 4 (Grupo Antena 3= Planeta+SCH+Telefónica)
- Antena 3
- Antena.NEOX
- Antena.NOVA
- HOGAR 10 (Globomedia, Mediapro, BBK, El Terrat, Arguiñano)

Fonts consultades:
Wikipedia i mondigital.cat