dimarts, 26 de gener de 2010

P, preguntador, pregunta

pregunta

¿El tema de la Grip A, que havia de devastar la raça humana, ha resultat ser un experiment sociològic per acollonir-nos? Algú tornarà a confiar mai en la OMS?

¿L’allau de fusions de caixes catalanes que s’havien de produir en massa fa uns mesos ha resultat ser un experiment sociològic per fer-nos veure que els banquers també tenen cor i fer que no plorem més per les comissions que ens cobren per dir “bon dia” al entrar a una oficina bancària? O és que potser tots ho fan per la pasta que els ha promès el Banc d’Espanya?

A part dels quatre regidors d'Ascó hi ha algú més al món que vulgui una magatzem nuclear a casa seva? Són aquests quatre regidors les persones més altruistes del món o és que faran el negoci de la seva vida amb la instal·lació atòmica?

És Salvador Sostres, l’autor d’aquest apunt, un homo sapiens o ha quedat encallat en un esglaó inferior de l’evolució dels homínid?

5 comentaris :

Charlie Hi-Hat ha dit...

És simplement un article d'un lliberal que s'ha llevat especialment destroyer.

stratosergio ha dit...

Joder con el Sostres... liberal no sé, pero un rato cínico si es...

Gerard Agudo ha dit...

http://mangasverdes.es/2010/01/25/mejor-vacuna-gripe-a/

Anònim ha dit...

Lliberal? Per què? Animal, sí.

Puji ha dit...

M'encanta el teu post, Dani.

Pel que fa al sostres (en minúscula) no és ni un lliberal ni un cínic, és un fill de puta, i servidor l'enviava avui mateix a passar una temporadeta a Haití, a veure què fa amb ell aquesta suposada selecció natural.