dissabte, 2 de gener de 2010

President o sec(re)tari general

El passat dia 30 el President de tots els catalans ens va obsequiar amb aquesta perla durant el seu discurs institucional (sic) de Cap d’Any:

“Serà decisiu [l’any 2010] també per a nosaltres, els catalans, perquè se celebraran eleccions al Parlament de Catalunya i podreu decidir amb el vostre vot quin camí cal seguir: si hem d’aturar-nos, retrocedir o cercar falses dreceres, o bé si hem si hem de mantenir l’horitzó que ens hem traçat”.

Com es pot tenir tan poca vergonya i colar un paràgraf tant electoralista com aquest en un discurs institucional? És que potser el discurs era només per militants del PSC? O és que només és assenyat votar al seu partit i els que no ho fan s’equivoquen. Què passa amb els catalans que volen “aturar-se” o “retrocedir” o els que volen trobar la “drecera” d’una veda per totes? Aquests catalans no compten? Tots s’equivoquen, només aquells que voten PSC estan en possessió de la veritat i ens podran dur cap a “l’horitzó que hem traçat”, no?

Una vegada més li poden més les sigles que el país. Flac favor als ciutadans President.

5 comentaris :

Gerard Agudo ha dit...

el que ens espera en aquest any electoral Dani!!

Albert B. i R. ha dit...

Va ser un ús fraudulent dels mitjans per a finalitats electoralistes. Ens va tocar pagar part de la campanya als socialistes.

Babunski ha dit...

I els únics que no s'han queixat d'aquesta presa de pèl que ens va fotre han estat els iniciativos... ja els deu anar bé a ells això.

Oscar ha dit...

Nosaltres estàvem quedant-nos dormits sentint el discurs en família i en sentir la frase que has transcrit ens van despertar tots i vam començar a insultar-lo.

Mai havia sentit alguna cosa així en un discurs institucional. Quina poca vergonya!

Aquest 2010 promet ser dur, entre eleccions al Bar$a, a l'ajuntament i al parlament.

Ferran ha dit...

No vaig veure/escoltar/llegir el discurs del president, sí havia sentit com se l'acusava d'electoralista. Llegint el paràgraf que ens poses en el post, no m'estranya. Quina barra té, el senyor president; quina barra.

Bon any, per cert.