dimarts, 6 de juliol de 2010

Pancartistes professionals


MHP Sr. Montilla,

Tinc alguna pregunta per vostè:

Ens podria aclarir exactament quina part del lema de la manifestació del 10 de juliol no li agrada? La part que diu que SOM UNA NACIÓ o la part que diu NOSALTRES DECIDIM?

Ha vist alguna vegada una manifestació sense lema? És més, ha participat mai en una manifestació que no tingués lema? No vulgui enredar-nos a tots en la mateixa 'maranya' en la que vostè sol s'ha ficat.

Sr. Montilla, la senyera no és una pancarta, no vulgui re-inventar la roda. Si el lema de la mani (que no convoquen ni vostè ni el seu partit) no li agrada, doncs no hi vagi o facis la seva pròpia pancarta amb un llençol i uns Carioca com molta gent farà.

Posats a ser transversals amb la pancarta per que no hi posem una en blanc? Així a l'endemà els diaris podrien fer una promo i regalar una caixa de colors Alpino per que tots poguéssim retallar la foto de portada i escriure-hi el que més ens agradi. "Mama estic bé" o "Tonto quien lo lea" o "OTAN NO" o "Aquí hi viu un de l'Espanyol"

O estem o no estem. O està indignat o no ho està i si el "calenton" de la setmana passada ja li ha passat (com diu en Gerard) doncs no passa res. Es queda a casa i no es preocupi, que ja n'hi haurà d'altres que agafaran la pancarta i la bandera en defensa del país.