dimecres, 18 d’agost de 2010

Spay D’Spotify: l’amic Bob

spaidspotify_norm

Mai he pogut digerir masses minuts seguits de l’amic Bob Dylan, no sé deu ser aquesta veu nassal que em psicotitza. Ara bé, s’ha de reconèixer que el tio ha parit alguns temes magnífics, això sí, molt millor quant els interpreta algú altre:

spotify_logo_petit

 

Llista compartida, Bob Dylan covered

3 comentaris :

elmeu3cat24.cat ha dit...

Hola Dani,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui divendres 19 d'agost li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí: http://www.3cat24.cat/blogs


I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre del 2008. http://www.3cat24.cat/noticia/326283Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.


I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.


A més, t'informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24)i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24 ).Salutacions,


Violeta Sugranyes
Espai de Participació
Telèfon: 93 5533236
vsugranyes.f@tv3.cat
http://www.3cat24.cat
Facebook: http://bit.ly/901MGm
Twitter: http://twitter.com/elmeu3cat24
c/de la TV3, s/n
08970 Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

Candela ha dit...

Ostres, enhorabona Dani!

stratosergio ha dit...

Vaya, Dani, enhorabuena!

Y sobre el amigo Bob, es verdad: entre las mejores canciones de la historia del Pop, Pop-Rock y Rock están versiones de Bob Dylan. Y las mejores canciones de Bob Dylan son las "covered" :-)