dijous, 9 de setembre de 2010

El PSC no vol que votis #28n

chistpsc

Iceta diu que creure que el Barça-Madrid pot influir a la jornada electoral és “d’idotes”, en el sentit grec de la paraula (eing?)

I Montilla remata dient que el qui té decidit anar a votar anirà a votar igualment, encara que hi hagi partit.

No li falta raó president, però és que els que tenen decidit anar a votar sí o sí no arriben al 40% del cens. El problema no és els que ja tenen decidit anar a votar, el problema són el 60% restant. Però clar, si la caiguda lliure del PSC ja està anunciada amb participacions típiques no m’imagino fins on arribaria amb una participació massiva (que mobilitzés el vot PPero i el vot independentista, els dos kokos del PSC).

I senyor Iceta, el que és de cecs, en el sentit oftalmològic de la paraula, és no veure que el Barça-Madrid ja està influint en les eleccions al Parlament. Ara mateix és el principal tema de debat.

En qualsevol cas, tinc la sensació que la maniobra se’ls pot girar en contra fàcilment…si el partit és dissabte…algun mosaic s’haurà de fer no?

4 comentaris :

Oscar ha dit...

Mira que l'any té caps de setmana, eh?

Sort que Corbacho movilitzarà els 5 milions de socialistes del Baish Xubregà.

Ferran ha dit...

Ja saps que l'actualitat catalana m'agafa de lluny. Com que "és el principal tema de debat"? El què? La coincidència d'eleccions i el futbol? Perquè és un debat? No entenc res. O sí, i no sé què és pitjor.

Albert B. i R. ha dit...

Si el partit és dissabte, tindrem el Montilla assegut al centre de la llotja del Camp Nou sortint per TV un dia de reflexió en horari de màxima audiència. Amb aquesta maniobra, no hi perd res.

Babunski ha dit...

Jo encara no entenc aquesta polèmica. Qué hi té a veure un partit de futbol amb les eleccions?