dimarts, 19 d’octubre de 2010

Rosell, el no líder

WashHands2

En la seva primera roda de premsa després de guanyar les eleccions del FCB, en Sandro Rosell va apel·lar a la unitat del barcelonisme i a l’esperit de Nelson Mandela.

Rosell va dir que volia ser el president de tots el barcelonistes, que volia fugir dels “ismes”, prou de nuñismes, cruiffismes i suposo que no engegar etapes de laportismes ni rosellismes. També va dir que volia que l’esperit de Mandela dirigís les seves accions amb declaracions del tipus:

"Soy miembro del consejo asesor de la Fundación Nelson Mandela, y leyendo el Factor Humano, entendiendo lo que Nelson Mandela hizo, y viendo la película 'Invictus'... entiendes el espíritu. Si conseguimos aplicar un porcentaje pequeño del espíritu de Mandela ya me daré por satisfecho".

Bé doncs, en una tarda de dissabte, rodejat de socis compromissaris el Sr. Rosell va trinxar aquests dos principis fundacionals del seu mandat. Si una cosa no va fer Mandela al arribar al poder va ser atacar als seus enemics, ans al contrari, els seus esforços es van centrar en convèncer a la majoria negra del seu país de que no havia de fomentar l’esperit de revenja contra la minoria blanca. Justícia, sí. Revenja, no.

I malauradament pel barcelonisme, la posada en escena de l'assemblea de compromissaris va tenir més tuf d’intent de revenja esbiaixada que d’acte de justícia comptable. Tota la raó objectiva que la nova junta tingués per reformular els comptes de l’últim any de la directiva Laporta, es perd en la posada en escena. No permetre que la junta sortint exposi els seus comptes, les mitges veritats, la rentada de mans de Rosell, els 3 minuts de reflexió, etc.. són “poses”que intenten donar una visió esbiaixada de la realitat.

Estic d’acord amb que els socis puguin reclamar a Laporta tot allò que creguin que està fora de lloc, però per fer-ho cal que el soci compti amb una informació fidedigna i no partidista o almenys si és partidista que ho sigui per les dues parts.

7 comentaris :

Missis ha dit...

Bravo! Sí senyor! És tan trist dir "estem davant la decisió social més important de la història del club" i acte seguit ell, el president, s'absté... patètic. Què intentava donar la imatge de perdonavides? Per favor...

Ferran ha dit...

Peró algú em pot explicar com s'explica l'inexplicable diferència que va de -11M€ a +79M€? (o era al revés; ara no me'n recordo). No entenc res de res de res de res...

Anònim ha dit...

em sembla que en sandruscu no va a per ningú. va dir que aixecaria catifes i es el que ha fet.
les coses al seu lloc. tu guanyes la lliga, pues la lliga es teva. vine al camp i disfruta de el que es teu. però les coses al seu lloc. ara toca pasar comptes.

Anònim ha dit...

el del anonim soc jo. Miki

Anònim ha dit...

Benvolguts,
Tot es esbiaixat, depèn dels ulls amb que t'ho miris. Al meu entendre no es va fer res mes que complir un programa electoral, que per llei estaven obligats a posar a l'ordre del dia aquesta votació de responsabilitat ja que van presentar uns comptes No auditats i que el soci ja ha parlat àmpliament per activa i per passiva, 60% el 2008, el 62% el 2010 vers el 7% de l'opció Laporta.

Una pregunta Dani ets soci o simplement seguidor/simpatitzant del partit de SI, crec que molta intoxicació ve per ací, tot estava en el guió mil•limetrat per part de Laporta, quedar com a víctima i sortir reforçat en la seva campanya electoral. Mes clar l’aigua.

Espero que tornem a parlar un cop s'hagi publicat la DD i sapiguem més el poble, Laporta ja ho sap encara que tiri pilotes fora. Per buscar-hi 5 peus al gat sempre els hi pots buscar i estant en el seu dret , però al meu entendre NO SON CREÏBLES.

Visca el Barça !

denke ha dit...

Jo no estic d'acord amb aixo que ronda ultimament de que "els numeros es poden llegir com es vulgui". No, no. Els calers del club s'han de gastar en benefici del club. I per sobre de tot, per complir amb la LLEI, s'han de justificar. I com que hi ha una normativa estatal per justificar aquestes coses, els numeros s'han de llegir com cal. I no tinc ni idea de que ha passat, pero ho vull saber.

Dani R. ha dit...

@anònim: No sóc soci ni del Barça ni d'SI.
I al meu post parlo de Rosell, no pas de Laporta.

Segons tu, Rosell ha caigut de quatre grapes a una trampa mil·limètrica de Laporta per semblar una víctima? Un pel rebuscat, no?