dimecres, 10 de novembre de 2010

Més que un club, un frau

mormon_women_not_allowed

Imagineu per un moment que jo volgués posar en marxa una associació, un club, una ONG, una empresa, una fundació o qualsevulla altra cosa semblant. Imagineu també, que en redactar els estatuts fundacionals d’aquest  “el que sigui” deixo clarament explicitat que només les persones de gènere masculí podran accedir als òrgans de direcció i decisió. Imagineu que també explicito als estatuts que no podran formar part activa del club o fundació aquelles persones que tinguin l’estat civil de divorciats o que no tinguin com a única tendència sexual l'heterosexualitat.

Pregunto, quines possibilitats creieu que té la meva fundació/associació de poder-se inscriure en el registre oficial pertinent? I pregunto, quines possibilitats creieu que tindria el meu club de rebre donacions, ajudes i subvencions d’organismes públics i privats? I vaig més enllà, quines opcions li veieu a la possibilitat de que el Ministerio de Hacienda inclogués una casella a la liquidació de l’IRPF per que cada ciutadà que ho considerés oportú donés una part dels seus impostos a la meva causa?

5 comentaris :

Oscar ha dit...

Fas una mica de trampa. El club es va fundar fa 2000 anys i en els estatuts van posar el que van voler. I al club hi ha moltíssima gent que fa moltes coses bones per la cara.

El que falla aquí és la junta directiva del club.

Dani R. ha dit...

No és qüestió de que facin coses bones o dolentes, aquest és un altre debat. El que jo exposo és qui les pot fer i qui no. I les dones no poden ser ni papes, ni bisbes, ni arquebisbes, ni mossens...no poden formar part dels òrgans de direcció.

stratosergio ha dit...

Imagine...

...And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace


Siglo XXI. La ciencia lo explica casi todo (démosle tiempo para limar ese "casi"). Hay otras maneras de hacer cosas buenas. Ya no hace falta la religión, y menos con semejantes personajes dirigiéndolas, con el único afán de mantener el poder mediante el miedo.

Mr. Missis ha dit...

Tenint en compte que durant moltíssims anys han estat el tercer braç de poder als estats (la monarquia, la noblesa i el clergat), doncs això ha portat a que hagin fet i desfet com els ha semblat.

La cosa però, ja els trontolla. S'estan quedant sense base i això els obligarà a obrir-se de ment. Segur.

Babunski ha dit...

En 2000 anys no ha evolucionat. Però, ens ha d'importar? Deixem que facin el que vulguin... la vida continua i per sort el món sense Església és igual de bo o millor.
Amen.