dijous, 23 de desembre de 2010

Soroll tendenciós

La sentència del TS és sorollosa, jurídicament té unes implicacions per a tres famílies i per les escoles on els nens d’aquestes famílies estudien, però ideològicament ha estat un sotrac per a tot un país. Pel moment, pel contingut pel tema que toca, pel to, per qui ha darrera d'aquestes iniciatives, per que la separació de poder queda novament trinxada, etc.

I darrera d’aquest soroll venen tots els sorollosos habituals tergiversant la realitat. El dia de la investidura del 129è president de la Generalitat les portades de diaris, les tertúlies i els opinadors habituals no deixaran de fer el soroll tendenciós de sempre.

elmundo750

1. La sentència del TS no es “sobre el español”

2. CiU i PSC han pactat una investidura, no pas cap desobediència civil (tan de bo)

dimarts, 21 de desembre de 2010

democràcia 2.0


En el moment d'escriure aquest post la web de RTVE està retransmetent les votacions de la comissió parlamentaria del Congres. Avui és l'últim dia de feina del congressistes abans de final d'any i aquesta comissió serveix per donar sortida a tot un seguit de lleis de manera ràpida. El que es pot veure es tremendament avorrit, un senyor dient "disposiciones transacionales 34, 25" i tot de congressistes votant a mà alçada. Però aquesta retransmissió està tenint un seguiment espectacular via twitter amb el hastag #sindegate ja que en qualsevol moment es procedirà a votar la disposició que incorpora l'anomenada "llei Sinde" al cos de la Llei d'Economia Sostenible.

Quantitat de gent està seguint en directe un acte parlamentari que mai de la vida mai ningú no s'havia ni mirat, que segurament no sabien ni que existia. Moltíssima gent s'està expressant de manera instantània sobre el que els representants del poble estan decidint. I tot això gracies a les noves tecnologies, a les xarxes, a la lliure iniciativa de moltíssims individus i a eines creades per gent amb empenta, iniciativa i molta creativitat.

Enrique Dans explica en el seu llibre que "Tot canviarà", però em temo que tot "ja està canviant". La democràcia 2.0 està cada cop més a prop.

Algunes de les piulades que es van sentint:


cómo disfrutan del iPhone4 que les compramos entre todos a estos cabrones!!

Los jodidos están Jugando al ANGRY BIRS.

Si se aplaza la votación de la por falta de apoyos, exijo que se repita el sorteo de Lotería hasta que salga mi número.

Vaya trogloditas, les falta votar por aplausómetro. Informatizad eso por Dios!!!

Alguien se cree que los que levantan el brazo saben lo que están votando en cada ocasión? Es disciplina de rebaño

Así funcionan las comisiones en España: con cuadernillos, manos alzadas y contando a ojo de buen cubero

Metáfora AVE

Metáfora AVE a La Vanguardia by Pilar Rahola

Y qué más da si somos el país con más tramo de gran velocidad del planeta, para ir de nosotros hacia nosotros. Al fin y al cabo, el ombliguismo alienta la historia de España desde la Contrarreforma.

dijous, 16 de desembre de 2010

Ens dirigeixen els millors?

ara.cat: Un 64% dels diputats del Parlament no tenen experiència en el sector privat: "Un 64% dels diputats del Parlament no tenen experiència en el sector privat. Una quarta part dels membres del Parlament són funcionaris i la pràctica totalitat ja tenia càrrecs electes amb anterioritat"

dimarts, 14 de desembre de 2010

Android 2.3 Gingerbread inclourà el català

L’SDK d’Android 2.3 Gingerbread inclou el català! | Geeks.cat: "Android 2.3 inclou el català per defecte, de manera que pot ser que tots els terminals amb aquesta versió d’Android puguin posar els menús en el nostre idioma."

divendres, 10 de desembre de 2010

Treball en equip

Vist aquest matí a un carrer d'una ciutat mediterrània:

Realment per aquestes contrades tenim el concepte de treball en equip un pel esbiaixat.

dijous, 9 de desembre de 2010

Google Chrome Store ja està aquí

lamalla.cat: Google llança una botiga d'aplicacions pel navegador Chrome. De fet aquest post està publicat directament fent servir una de les aplicacions: Blog This!