dimarts, 13 de març de 2012

Com lluitar contra WhatsApp?

JOYN, aquest és el servei en el que les operadores estan treballant conjuntament per evitar que Whatsapp es quedi amb tot el pastis dels SMS... la guerra està servida. Molt aviat a les pantalles dels seus smarphones.


Teniu un bon anàlisis a aquesta web

 

1 comentari :

juan ha dit...

Crec que hi ha espai per a diverses alternatives, la neutralitat de la xarxa mòbil farà que segueixquen existing alternatives OTT (sobre la conexió de dades) però els operadors tenen que tractar de seguir sent proveidors de serveis de comunicación, no sols de conectivitat, altra qüestió és si arribaran o no a ara.
Nosaltres som una empresa que fa tecnologia per a RCS-e/Joyn, i entre els nostres objectius és ajudar als operadores a que puguen donar servei als "no smartphone", i també posar açò a les teles. També volem involucrar als desenvolupadors amb un API Rest per a que creen serveis interactius, que seran contactes a l'agenda, no apps, i per tant podran accedir-se desde dispositius més senzills.
Per últim dir que Whatsapp amb els seus pros i contres ha fet un gran producte i una gran tasca de evangelització i demostrar als operadores que els usuarios estaven esperant una cosa així.