dijous, 19 de novembre de 2015

Com quedarà l'entrada Mataró Oest de la C-32?

Com que no hi ha manera humana de trobar una explicació amb un mímin de detall de com quedarà l'accés de Mataró Oest de la C-32, he decidit crear aquest "Sway" per recopilar la info que he aconseguit trobar dispersa per la xarxa. Espero que us sigui útil:


Cal destacar tres elements principals que s'incorporen a la trama urbana: 
  • el pas a nivell per sota la plaça França. El tràfic que vingui de la C-32 haurà de triar circular cap a la Via Europa direcció plaça Granollers o fer servir aquest pas si vol enfilar cap al Mataró Park.
  • el nou vial paral·lel a l'autopista que connecta la plaça França amb el Torrent de les Piques. La idea que es busca es que la gent que va al Mataró Park accedeixi pel costat del Media Markt i no saturi el pont que creua l'autopista.
  • un nou pas entre el camp de futbol i Passi (antic Jardiland) que permetrà retornar a la plaça França a tots aquells que han creuat el pas a nivell i que per exemple volen arribar a l'hospital.
Aquest espai sempre ha estat un nus complicat de la ciutat i amb aquestes solucions...encara sembla que s'hagi de complicar més: genialitat o capgrossada?

1 comentari :

Dani Gadea ha dit...

La capgrossada no és el que han fet ara, sinó tota aquesta ronda de Mataró. Recordem que fa un anys van haver d'afegir una entrada a l'autopista direcció Barcelona per Mataró Nord, perquè només hi havia entrada direcció Girona (¿¿¿¿??????), raó per la qual els "quatre gats" que viuen a la zona de Mataró Nord (Rocafona, Escorxador, Palau, Havana...) havien d'anar a MAtaró Oest o Sud a buscar Barcelona.
És a dir, que tot i que això sigui un galimatíes, no sé jo si hi ha una altra forma menys enrebessada per arreglar el desastre infinit que amb el temps s'ha vist que era tota aquesta ronda i els seus accessos i sortides.
Igual el desaastre en la previsió hauria de pagar-se en forma de responsabilitats d'algú del projecte inicial. No sé jo...